Neler Yeni

Witcher 3 Anormal Grafik

ersevinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ersevin
Arkadaşlar oyunu görebileceğim en yüksek ayarlarda açtım. ama öyle pek beğenmedim kalitesini. acaba torrent olduğu için mi böyle? yoksa oyunun en sonu bumu?

Ekler

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    1 MB · Hit: 60
  • j.png
    j.png
    716.1 KB · Hit: 62
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
en son bu hocam 2015 oyunu

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
aralıkta yeni nesil güncellemesi gelicek grafikler iyileşir birazcık daha

Satriani

80+ Bronze
87 doğumluyum ve öyle oyunlar oynadım ki, DOS tabanlı olanları zaten saymıyorum (disket vs.) şu grafikleri görünce ' Ulan nerden nereye be! ' diyorum mesela, tabi referansı farklı noktadan alınca da insan bazı şeyleri beğenmiyor. Bugün sanırım Kirazoğullarından Enis bey'in videosu vardı ve GOW kötü yorumlarla ilgili, bi yerde o da aynı şeyden bahsetti aslında, o kadar kötü oyun oynadık ki, lan bunlar bize nimet be! :ROFLMAO:

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
87 doğumluyum ve öyle oyunlar oynadım ki, DOS tabanlı olanları zaten saymıyorum (disket vs.) şu grafikleri görünce ' Ulan nerden nereye be! ' diyorum mesela, tabi referansı farklı noktadan alınca da insan bazı şeyleri beğenmiyor. Bugün sanırım Kirazoğullarından Enis bey'in videosu vardı ve GOW kötü yorumlarla ilgili, bi yerde o da aynı şeyden bahsetti aslında, o kadar kötü oyun oynadık ki, lan bunlar bize nimet be! :ROFLMAO:
hocam aynı videoyu izledim sizden epey küçüğüm 04'lüyüm çocukluğumda web tabanlı nice oyunlar oynadım ama insan iyi oyunlar oynadıktan hemen sonra böyle oyunlar görünce bir ''meh''liyor.

ersevinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ersevin
abi bu konuda altına imzamı atarım 98 doğumluyum benimde zamanımda oynadığım oyunlar tamda dediğiniz gibiydi fakat şimdi teknoloji gelişti ee isnanoğlu zaten namkör :)

Satriani

80+ Bronze
İnsanın doğasında var tabii ki, her zaman referansı en sonki seviyeden aldığı için, çok kısa sürede aslında daha önce ne kadar önemli olduğunu hissettiği şeyi bi' anda geri planda bırakıyor. tabii ki şu anki ortamda tüketim toplumu olmanın getirdiği bi' durum da var. Yani her şey o kadar hızlı tüketiliyor ki, artık herhangi şey üzerine, eskisi kadar değer yüklenmediğinden çabucak yerini yenisi alıyor.
Bakalım gelişen teknolojiyle beraber daha neler görücez. Ben bilgisayar okurken 800Mhz işlemci çıkmış ve dünyanın en hızlısı diye bilgisayar sınıfında afişi vardı. :kekw:

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
Arkadaşlar oyunu görebileceğim en yüksek ayarlarda açtım. ama öyle pek beğenmedim kalitesini. acaba torrent olduğu için mi böyle? yoksa oyunun en sonu bumu?
Oyunun GOTY Edition hali indirimlerde 15 TL oluyor. Böyle bir oyun için bedava bir fiyat yani. Hem bütün güncellemeleri almış hali artı olarak 14 Aralıktaki yeni nesil güncellemesini de otomatik olarak yapacak. Yani daha rahat olacak sizin için, bence indirime girince satın alın ve yeni nesil güncellemesini bekleyin derim. Sadece bir öneri.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Firma bu oyundan sonra tam anlamıyla yükseldi o yüzden grafikler 2015'e göre bile biraz düşük. Aralık'a yeni nesil için update gelecek PC'ye de gelecek

Top Bottom