2015e göre o zaman çok lüks diyelim dimi hocam.en son bu hocam 2015 oyunu
en iyi ekran kartının gtx980 olduğu bi zamandan bahsediyoruz. tabi ki2015e göre o zaman çok lüks diyelim dimi hocam.
ücretsiz olacağını da ekleyeyimaralıkta yeni nesil güncellemesi gelicek grafikler iyileşir birazcık daha
aynen öyle arkadaşta rtx kart olduğu için ray tracingle beraber grafikler son çıkan oyunları aratmaz benceücretsiz olacağını da ekleyeyim
hocam aynı videoyu izledim sizden epey küçüğüm 04'lüyüm çocukluğumda web tabanlı nice oyunlar oynadım ama insan iyi oyunlar oynadıktan hemen sonra böyle oyunlar görünce bir ''meh''liyor.87 doğumluyum ve öyle oyunlar oynadım ki, DOS tabanlı olanları zaten saymıyorum (disket vs.) şu grafikleri görünce ' Ulan nerden nereye be! ' diyorum mesela, tabi referansı farklı noktadan alınca da insan bazı şeyleri beğenmiyor. Bugün sanırım Kirazoğullarından Enis bey'in videosu vardı ve GOW kötü yorumlarla ilgili, bi yerde o da aynı şeyden bahsetti aslında, o kadar kötü oyun oynadık ki, lan bunlar bize nimet be!
abi bu konuda altına imzamı atarım 98 doğumluyum benimde zamanımda oynadığım oyunlar tamda dediğiniz gibiydi fakat şimdi teknoloji gelişti ee isnanoğlu zaten namkör87 doğumluyum ve öyle oyunlar oynadım ki, DOS tabanlı olanları zaten saymıyorum (disket vs.) şu grafikleri görünce ' Ulan nerden nereye be! ' diyorum mesela, tabi referansı farklı noktadan alınca da insan bazı şeyleri beğenmiyor. Bugün sanırım Kirazoğullarından Enis bey'in videosu vardı ve GOW kötü yorumlarla ilgili, bi yerde o da aynı şeyden bahsetti aslında, o kadar kötü oyun oynadık ki, lan bunlar bize nimet be!
Oyunun GOTY Edition hali indirimlerde 15 TL oluyor. Böyle bir oyun için bedava bir fiyat yani. Hem bütün güncellemeleri almış hali artı olarak 14 Aralıktaki yeni nesil güncellemesini de otomatik olarak yapacak. Yani daha rahat olacak sizin için, bence indirime girince satın alın ve yeni nesil güncellemesini bekleyin derim. Sadece bir öneri.Arkadaşlar oyunu görebileceğim en yüksek ayarlarda açtım. ama öyle pek beğenmedim kalitesini. acaba torrent olduğu için mi böyle? yoksa oyunun en sonu bumu?
Firma bu oyundan sonra tam anlamıyla yükseldi o yüzden grafikler 2015'e göre bile biraz düşük. Aralık'a yeni nesil için update gelecek PC'ye de gelecekArkadaşlar oyunu görebileceğim en yüksek ayarlarda açtım. ama öyle pek beğenmedim kalitesini. acaba torrent olduğu için mi böyle? yoksa oyunun en sonu bumu?