Neler Yeni

Witcher 3 grafik kalitesi çok kötü

Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
hdr açıksa kapat.bende de aynı sorun vardı sanırım oyun ayarlarından keskinleştirme kapalıya aldım düzeldi bir dene

murty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
murat cihan
Hayır. dlc klasöründeki dlc klasörüne, mods klasöründekini mods klasörüne atacaksın.

Bire bir orijinal çeviri derkenki kastınızı anlamadım. Orijinal çeviriyle arasındaki farkı soruyorsanız çok daha ince çalışılmış bir iş, daha profesyonel. Küfürler sansürlenmemiş. Direkt ne deniyorsa öyle çevirmişler. Çok daha samimi bir üslubu var. Hatalar son derece az. Resmi çeviride yanlış çevirilen çok yer var.

Direkt modla başlamanızı öneririm, şu rehberi inceleyin:

Hepsi önerebileceğim modlardır, pek çoğunu aktif olarak kullanıyorum. Kullanmak istediklerinizi indirebilirsiniz.

Lighting modu olarak ise rehberdekini önermem, bunu öneririm:
hocam dediklerinizi yaptım, çok şükür düzeldi grafikler, modu da kurdum ama gözle pek ayırt edemiyorum, modun aktif olup olmadığını öğrenmenin bir yolu var mı ? bunun haricinde 3 mod daha kurdum 2'si olmadı mesela nedense.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
hocam dediklerinizi yaptım, çok şükür düzeldi grafikler
Sevindim.

hocam dediklerinizi yaptım, çok şükür düzeldi grafikler, modu da kurdum ama gözle pek ayırt edemiyorum
Fark edilecek bir mod değil, Vanilla hâliyle oldukça benzer. Biraz düzeltme içeriyor sadece. Mod sayfasında açıklaması var. YouTube üzerinden karşılaştırma videolarını da izleyebilirsiniz.

bunun haricinde 3 mod daha kurdum 2'si olmadı mesela nedense.
bin/config/r4game/user_config_matrix/pc klasöründeki filelist.txt dosyasına modun ismini yazmanız gerek çalışması için. Lighting ve texture modlarında gerekmiyor bu ek işlem. Lakin script bazlı modlarda gerekiyor.

murty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
murat cihan
Sevindim.

Fark edilecek bir mod değil, Vanilla hâliyle oldukça benzer. Biraz düzeltme içeriyor sadece. Mod sayfasında açıklaması var. YouTube üzerinden karşılaştırma videolarını da izleyebilirsiniz.

bin/config/r4game/user_config_matrix/pc klasöründeki filelist.txt dosyasına modun ismini yazmanız gerek çalışması için. Lighting ve texture modlarında gerekmiyor bu ek işlem. Lakin script bazlı modlarda gerekiyor.
hocam dediğiniz gibi çakışmış kodlar, Script Menger ile birleştirdim düzeldi, şimdi güzel modları ayarlayıp sıfırdan başlayacağım oyuna.

Fu_Lins

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emirhan Kılıçaslan
Keskinlik ayarı var bı tane next gen update ile geldi onu değiştir düzelir bende de öyleydi

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,589
İsim
uwu
Arkadaşlar default ayarlarda görüntü neden bu kadar berbat, keskinlik mi desem ne desem bilemedim aşırı göz yoruyor, videoda pek belli olmuyor ama Geralt'ın üzerinde ki keskinliği fark etmişsinizdir, çimlerde vs. aşırı var o olay, grafik ayarlarını videoda gösteriyorum, kenar yumuşatmayı FSR veya TAA'ya alınca biraz düzeliyor ama bu sefer de kalite düşüyor, ne yapmam lazım? (AMD görüntü keskinleştirme vs. kapalı)

driver üzerinden oyun ayarlarına bak keskinleştirme açıktır

murty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
murat cihan
Keskinlik ayarı var bı tane next gen update ile geldi onu değiştir düzelir bende de öyleydi
Konuda ki videoyu izlediniz mi hocam? Herkes keskinliği kapat, yumuşatmayı aç demesin diye tüm ayarlarımı gösterdim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

driver üzerinden oyun ayarlarına bak keskinleştirme açıktır
IMG_20240109_183823.jpg

okumayı ne zaman öğrencek bizim millet acaba .d

sorunum düzeldi ayrıca konuda ki mesajlara bakarsanız çözüme kavuştuğunu yazdım.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,589
İsim
uwu
Konuda ki videoyu izlediniz mi hocam? Herkes keskinliği kapat, yumuşatmayı aç demesin diye tüm ayarlarımı gösterdim :D

Alıntıyı görüntüle

okumayı ne zaman öğrencek bizim millet acaba .d

sorunum düzeldi ayrıca konuda ki mesajlara bakarsanız çözüme kavuştuğunu yazdım.
okudum bazen genel ayarlar oyuna özel ayar kısmını etkilemeyebiliyor ondan yazdım

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Umut Ata
Next gen bana göre çok kötü normal oyuna HD Reworked olarak bitirmiştim daha iyiydi.

Lorizen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tarık
Aynısını ben de yaşamıştım. Oyunu pencereli, tam ekran veya pencereli tam ekran olarak oynamayı dene hepsini dene. Ben de sorun penceresiz tam ekran yaptığımda çözülmüştü. Umarım sana da yardımcı olabilir. Sadece bunun için bu forumda hesap açtım. Witcher 3 herkesin oynaması gereken bir oyun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
Aynısını ben de yaşamıştım. Oyunu pencereli, tam ekran veya pencereli tam ekran olarak oynamayı dene hepsini dene. Ben de sorun penceresiz tam ekran yaptığımda çözülmüştü. Umarım sana da yardımcı olabilir. Sadece bunun için bu forumda hesap açtım. Witcher 3 herkesin oynaması gereken bir oyun.
konular hikayeler güzelde grafik kalitesi dx 9 veya 10 kalitesi.valhallanın gerisinde kalıyo her türlü

murty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
murat cihan
konular hikayeler güzelde grafik kalitesi dx 9 veya 10 kalitesi.valhallanın gerisinde kalıyo her türlü
Valhalla ile neden karşılaştırdınız ki, ikisi arasında 5 yıl var.

Top Bottom