Neler Yeni

Witcher 3 denen Oyunun Kötü Olması

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,722
İsim
Lokman Doğan
zamanında 12 liralık oyundu ne bekliyorsun

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
maalesef ilk oyun da çöptü. Team fortress 2'yi yağlayıp üstüne saçma bir fiyatlandırmayla önümüze sundu blizzard. Alternatif olmadığı için kitle bu oyuna kaydı.
Çöp olsaydı beğenilmezdi, beğenilmese goty almazdı. Siz objektif olmayı bilmiyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Hayatımda gördüğüm en ovarreted oyun bu olabilir savaş mekanikleri mobil düzeyde ana karakter desen tepki bile vermiyor 10 dakika da iade ettim tek kelime ile çöp şu şahısa tek kelime dahi etmek istemiyorum
Bende witcher 3 ü sıkıcı buldum ama kesinlikle senin dediklerine katılıyorum bence güzel bir oyun genel anlamda ama sürekli oynanması lazım aşırı fazla sohbet var ve üzün sürüyor lar bizaman sonra bayiyor tek sorunu bence bu

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Malesef ben o zamana denk gelmedim gelsem böyle konu açmazdım
95 saati sıkılmadan geçirdim. Diyalog kalitesi olarak piyasadaki çoğu oyuna kafa göz girer ve buna RDR 2 hariç Rockstar oyunları da dahil. Oynanışında at sürmek dışında can sıkan hiçbir şey yok. DLC'leri bile oyun olarak sayılabilecek kalitede iyi. Kitap uyarlaması olması sebebiyle hikayesi derinlikli. Eğer kitabı ve ilk 2 oyunu hakkında bir şey okumadıysan ve hikayesini kopuk buluyorsan bu senin problemin. Oyun sana hitap etmiyor olabilir ama çöp dersen densizlik etmiş olursun. Oyun vermek istediği her şeyi en üst seviyeden verebiliyorken çöp yapabilen ne olabilir ki?

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
Allahtan foruma güvenipte oyun alıp almamazlık yapmıyorum yoksa halimiz yaş

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Görsel kurgusu da muazzam düzeyde ayrıca, her ara sahne için neredeyse kamera açısı kasmışlar. Bir oyunu becerememek o oyunu çöp yapmaz.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bu tiptekiler Elden Ring falan da oynayamıyor. Merak ediyorum sevdiği ne oyun var. Komik tarafı da sadece 10 dakika oynaması.
Soulsları bende beceremiyorum ama çok sağlam oyunlar olduklarını biliyorum ilgi bağımlısı arkadaşlar 9 sene önce çıkmış oyun için hala kötü falan diye konu açıyor ya yarılıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allahtan foruma güvenipte oyun alıp almamazlık yapmıyorum yoksa halimiz yaş
Kanka bunları numuneyle veriyorlar emin ol witcher oynadığım oyunlar arasında net top 5 e girer

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Kangal Kangaoğlu
2 saat rdr2 oynadım ve beğenmedim. Ne yapalım yani hemen gelip "Rdr2 çöp" diye başlık açıp oyuna mı sallayalım

SCEI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
SCEI
1709061304710.png

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,804
İsim
MehmedVII
Hocam siz en iyi şekilde açıkladınız bunlar hakaret etmeden anlatamıyor yok yaşı küçük takmayın falan 16 yaşındayım gayette kendimi ifade edebilirim
Maalesef fanboylar her yerde

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,504
Üyeler
161,297
Son üye
PCME