Neler Yeni

Witcher 3 denen Oyunun Kötü Olması

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mehmet
Zamanında GOTY seçilmiş bir oyuna burada kimse çöp falan diyemez, genelleme yaparak konuşmak yerine beğenmediğini izah edebilirsin. Çöp demekle sevmediğini belirtmek aynı şey değildir.
Goty seçimini ben yapmadım kişisel görüş diye bir şey e bu oyun goty hakketti herkes haketti mi diyecek illa seçen var seçmeyen var

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
ismail
Zamanında GOTY seçilmiş bir oyuna burada kimse çöp falan diyemez, genelleme yaparak konuşmak yerine beğenmediğini izah edebilirsin. Çöp demekle sevmediğini belirtmek aynı şey değildir.
Denilebilir.Overwatch çöpü de almıştı zamanında goty ödülünü...

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Goty seçimini ben yapmadım kişisel görüş diye bir şey e bu oyun goty hakketti herkes haketti mi diyecek illa seçen var seçmeyen var
Beğenmedim desen kimse bir şey diyemez, sen art niyetli biçimde konuşuyorsun, kişisel fikrini genelleme yaparak beyan ediyorsun.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Denilebilir.Overwatch çöpü de almıştı zamanında goty ödülünü...
Sen galiba ilk oyunla ikinci oyunu karıştırıyorsun. İlk oyun güzeldi, ikinci oyunu çöp, evet.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
ismail
Sen galiba ilk oyunla ikinci oyunu karıştırıyorsun. İlk oyun güzeldi, ikinci oyunu çöp, evet.
maalesef ilk oyun da çöptü. Team fortress 2'yi yağlayıp üstüne saçma bir fiyatlandırmayla önümüze sundu blizzard. Alternatif olmadığı için kitle bu oyuna kaydı.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
663
İsim
Arif
Skyrim daha önce çıkmasına rağmen çok daha fazla keyif aldım ayrıca 95 metacritic'i görünce gülmekten kendimi duvardan duvara attım
Tamam kankam sensin. Fikirlerini de kşmse merak etmiyor bunun için konu açmana gerek yok sende kalsın.

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
Hayatımda gördüğüm en ovarreted oyun bu olabilir savaş mekanikleri mobil düzeyde ana karakter desen tepki bile vermiyor 10 dakika da iade ettim tek kelime ile çöp şu şahısa tek kelime dahi etmek istemiyorum
oyunu 10 dakika oynamışsın ve iğrenç diyosun HAHAHAHAHHAHAWEJIKOŞAAJIKŞFAKLFAJK oyun zevkinin olmadığına o kadar eminim ki faefaekaskmvskjmmj sen git valorant felan oyna abisi

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mehmet
Uygunsuz davranış
oyunu 10 dakika oynamışsın ve iğrenç diyosun HAHAHAHAHHAHAWEJIKOŞAAJIKŞFAKLFAJK oyun zevkinin olmadığına o kadar eminim ki faefaekaskmvskjmmj sen git valorant felan oyna abisi
Sanane Alp kardeş ister beğenir ister beğenmem bu leş oyunu büyüten sizin gibi (AKP'li koyunlar) gibi witcher all demeye devam edin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam kankam sensin. Fikirlerini de kşmse merak etmiyor bunun için konu açmana gerek yok sende kalsın.
Sana burada yaz diyen yok dostum ben burada fikirimi belirttim tabi sizin gibi geri kafalılar daha insanların kişisel görüşlerine bile saygısı yok

Son düzenleme:

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Sanane Alp kardeş ister beğenir ister beğenmem bu leş oyunu büyüten sizin gibi (AKP'li koyunlar) gibi witcher all demeye devam edin
akp li koyunmu o küçük kuş beyninle iyi oku oyunu beğenmemiş olabilirsin ama senin gibi zevksizlerin oyuna çöp demeye hakkı yok beğenmezsen beğenmedim dersin oyunun ilk 10 dk sını oynayıpda çöp diyemezsin

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mehmet
akp li koyunmu o küçük kuş beyninle iyi oku oyunu beğenmemiş olabilirsin ama senin gibi zevksizlerin oyuna çöp demeye hakkı yok beğenmezsen beğenmedim dersin oyunun ilk 10 dk sını oynayıpda çöp diyemezsin
Hahaha aga sen sıkıntılısın bak bir doktor'a görün ben rdr2 gibi uzun bir oyunu ilk 10 dakika değil ilk 5 dakika hayran kalmıştım çünkü witcher gibi bir oyun değil insan gider bi o combat düzenler gidip grafikleri cilalayıp günümüz mekaniklerine çevirseler oyun daha güzel olur next gen denen güncelleme beş para etmez oyun ayrıca 10 GBden 50 GB ye çıktı sadece grafik cilalaması

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Hahaha aga sen sıkıntılısın bak bir doktor'a görün ben rdr2 gibi uzun bir oyunu ilk 10 dakika değil ilk 5 dakika hayran kalmıştım çünkü witcher gibi bir oyun değil insan gider bi o combat düzenler gidip grafikleri cilalayıp günümüz mekaniklerine çevirseler oyun daha güzel olur next gen denen güncelleme beş para etmez oyun ayrıca 10 GBden 50 GB ye çıktı sadece grafik cilalaması
rdr2 yi bende 400 saat oynadım zaten kardeşim adam gibi oyun hakkında yorum yapsan kimse bişey demicek sana

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
663
İsim
Arif
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana burada yaz diyen yok dostum ben burada fikirimi belirttim tabi sizin gibi geri kafalılar daha insanların kişisel görüşlerine bile saygısı yok
Tamam ileri kafalı olduğunu sanıp 2015 oyununu günümüz oyun mekaniği ile kıyaslayan zeka fışkıran bebe.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom