The Semih
80+ Gold
Skyrim oynamadım o yüzden yorum yokBen dalga geçmiyorum witcher 3 rezalet bir oyun Skyrim 100 kat daha iyi
Skyrim oynamadım o yüzden yorum yokBen dalga geçmiyorum witcher 3 rezalet bir oyun Skyrim 100 kat daha iyi
YAZAN ARKADAŞIN OYNADIĞI OYUNLAR TAM LİSTEOynadigi oyun(lar):
-Genshin Impact
-Valorant
-Roblox
En azından velet gibi anne babamın kısıtlı hesabını kullanmıyorum dostum15, Max 16 yaşında bir çocuk. Boşverin takmayın kafaya.
Sevmediysen, iade et, yorumunu kendine sakla.
Sen git banka hesabı açmaya çalış kardeşim.
Ayn knkYAZAN ARKADAŞIN OYNADIĞI OYUNLAR TAM LİSTE
FORTNİTE
GTA 5
ROBLOX
STUMBLE GUYS
KONUŞAN TOM
BARBİE GİYDİRME
MİNECRAFT
Mesaj otomatik birleştirildi:
En azından velet gibi anne babamın kısıtlı hesabını kullanmıyorum dostum
Seni zaten oyundada anlamadım rivialı geraltneden gülücük atıp hem mesaj hem reaksiyon kastırıyorsunuz ? Amacı o zaten istediği şeyi veriyorsunuz bunun gibilere böyle yaparak
Bunların hepsini toplasak bi sen etmez kardeşim16 yaşında olması fikrini belirtmesine engel değil.Kötü oyuna kötü diyebilmelisiniz.Çoğunluğun sevmesi oyunu iyi yapmıyor maalesef.
Enis abi witcher goat oyun dedikten sonra ne takip ettim ne de birdaha izledimŞöyle bir şey var herhangi bir oyun çıktığı yıla göre eleştirilir 2024 yılında mario 2D sevmedim diyebilir miyiz mesela, arkadaşın hatası bu 10 senelik oyuna bugün eleştiri yapıyor, bu konuyu 9 sene önce açmalıydı, GOW örneği mesela 2018 de çok kaliteli hissettiriyordu 2024 te o kaliteyi koruyamadı ama kalkıp oyuna çöp diyemez kimse.
Half life 2 mesela 20 senelik oyun fakat günümüzde çoğu oyundan daha kaliteli fizikleri var daha örnek verebilirim GTA 4 oyun fizikleri hiçbir oyunda yok.
Onu bırakta enis abiden ne istiyon evde sopamı attılar neyin kin ve öfkesi bu.
Gow dışında Wgow + çöper 3 =
gow da ne hikaye var ne dövüş mekaniği, adamlar hiçbir şey yapmadan gow markasını kakaladılarGow dışında W
Bende bir oyunu gerektiğinden fazla abartmanızı var yaİlk 10 dakka 20 dakka oyun oynayıp oyunlara laf eden varya topunuzu
Tebrik ederim
Abartılmış bir oyun değil bence. Sadece alışmak lazım oynanışına. Atmosferi, hikayesi, yan görevleri, dlcleri olsun güzel bir oyun fikrimce.Bende bir oyunu gerektiğinden fazla abartmanızı var ya
Tebrik ederim
Evet bu şahıs kendine kötü gelen bir şeyi en dibe gömerek ve genelleme ile fikirlerini dayatmaya çalışarak egosunu tatmin etmeye çalışıyor evet sizden çok var karakteriniz oturmadığı için oluyor bunlar lütfen korkmayın elbet bir gün beyniniz bunları anlamaya yeteceğini düşünüyorum en azından umuyorum yoksa diğer türlü geçmiş olsun beyninizin gelişmemesi kötü bir durum olur.Hayatımda gördüğüm en ovarreted oyun bu olabilir savaş mekanikleri mobil düzeyde ana karakter desen tepki bile vermiyor 10 dakika da iade ettim tek kelime ile çöp şu şahısa tek kelime dahi etmek istemiyorum