Witcher 3 düşük fps alıyorum

Arkadaşlar oyunu açtığım ilk 20dakika alması gereken fps alıyor fakat sonra kasa gittikçe ısındı ve fps değerleri çok düştü normalde bu sistemle daha yüksek alacakken 60fps'lerde gezdim.
-RTX 2060
-Ryzen 5 2600
-8GB 3000Mhz Ram
-1TB HDD
-240GB SSD
ramdan dolayı

sistemin kac derecelere geliyor ?
Cam açık 77 kapalı 83
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fazla ısınmkadan kaynaklı islemci kendini koruma amaci ile hızını dusurupbundan kaynakli bir dusus olabilir mi
İşlemci 70e bile gelmiyor

bu arada oyun minimum 6GB ram istiyor. Sen hangi ayarlarda oynuyorsun ?
Ultra

Cam açık 77 kapalı 83

Ultra
ilginc bir durum umarim cozersin ne diyeyim

Cam açık 77 kapalı 83

Ultra
dediğim gibi minimum 6gb istiyor düşük ayarlarda ve sen 8gb ram ile ultrada oynuyorsun bence sebebi bu (:

dediğim gibi minimum 6gb istiyor düşük ayarlarda ve sen 8gb ram ile ultrada oynuyorsun bence sebebi bu :)
Mediumda 130 140 fps almam gerekirken alabiliyorum ram burda çok yormuyor demekki ultradaki sıkıntım ramden kaynaklı size çok teşekkür ederim.Mediumda normal alıyorsam Rami arttıralım ozaman

beyler ben witcher 3 oynarken öyle bişey olmuyorda benimde tek 8gb yüksek ihtimal üksek ısıdan ısınınca bilgisayar performansı düşürür soğumak için

beyler ben witcher 3 oynarken öyle bişey olmuyorda benimde tek 8gb yüksek ihtimal üksek ısıdan ısınınca bilgisayar performansı düşürür soğumak için
83 derece oluyo ordan performans düşürür mü çünkü cam açıkken daha iyidi sanki değerler ?

Isıdan dolayı olabilir kasa içi hava akışını iyi yap

bir de cam açık dene ve sistem özelliklerini yazar mısın?

yazmışssın saten gerek yok sistem özelliklerine
Evet hocam yorumlarını bekliyorum ultrada fps düşüşü yaşandı gittikçe kasa ısındıkça ama mediumda 83derece yine değişmedi ama fps gayet güzel büyük ihtimal ram ultrada yetmiyo ve sıcaklık düşürüyor ne yapayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,500
Üyeler
189,625
Son üye
MekoZeko
Geri