Witcher 3 düşük fps alıyorum

Evet hocam yorumlarını bekliyorum ultrada fps düşüşü yaşandı gittikçe kasa ısındıkça ama mediumda 83derece yine değişmedi ama fps gayet güzel büyük ihtimal ram ultrada yetmiyo ve sıcaklık düşürüyor ne yapayım
bende ultrada oynuyodum ama fpslerde sıkıntı yoktu neden acaba raminde sıkıntı olabilir belki memtest86 yap ramine

Sıcaklık değerlerin nedir hocam bu arada 2060 tek fan benim çaktırma.
benim rx 590 var o da o civarlara çıkıyordu diğer sistem özelliklerim yazıyor imzada ama benim sıcaklık artmasına rağmen sıkıntı olmuyordu sen bi memtest86 yap ancak 2 saat sürüyor 8gb ram için baya ayrıntılı test yapıyor

benim rx 590 var o da o civarlara çıkıyordu diğer sistem özelliklerim yazıyor imzada ama benim sıcaklık artmasına rağmen sıkıntı olmuyordu sen bi memtest86 yap ancak 2 saat sürüyor 8gb ram için baya ayrıntılı test yapıyor
Kaç fps alıyordun ultrada

RAM'den dolayı çok büyük ihtimalle.

RTX 2060 Phoenix yani tek fanlı model.Hocam tek sen yardım ediceksin sanırsam lütfen kartım için uygun UV profili sölermisin kaç mhz falan ?
RTX 2060 Phoenix mi? 2060'a tek fan hiçbir şekilde yetmez dostum, ben ekran kartına undervolt yapma hakkında fazla bilgiye sahip değilim ama bilen birini etiketlerim @keremcnsz24 Görmezse özelden yazarsın.

RTX 2060 Phoenix mi? 2060'a tek fan hiçbir şekilde yetmez dostum, ben ekran kartına undervolt yapma hakkında fazla bilgiye sahip değilim ama bilen birini etiketlerim @keremcnsz24 Görmezse özelden yazarsın.
Ramin düşük olduğundan bazen düşüş yaşadığımı sıcaklığında etkisini olduğunu görmüşsünüzdür.O arkadaşa ben özelden yazayım sağolun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,640
Üyeler
189,658
Son üye
HedonistKedi
Geri