Bence oyun başlı başına ucuz.Epic games'te Witcher 3 Game Of The Year Edition 15 TL arkadaşlar, bu fiyata kesinlikle kaçırmayın. Bu fiyata daha bulunmaz goty edition.
hocam ben düz witcher aldım Allah kerim bu kadar uzun oyun görmedim sabrı olan alsınEpic games'te Witcher 3 Game Of The Year Edition 15 TL arkadaşlar, bu fiyata kesinlikle kaçırmayın. Bu fiyata daha bulunmaz goty edition.
Hep 15TL'ye düşüyor. Bu şaheser bu fiyata kaçmaz.Epic games'te Witcher 3 Game Of The Year Edition 15 TL arkadaşlar, bu fiyata kesinlikle kaçırmayın. Bu fiyata daha bulunmaz goty edition.
Steam bekle bence hem kütüphanende tüm oyunların bir arada olur.Ulan
Ulan alsam mı acaba
Bidaha bulunmaz mı? En çok indirime giren oyunların başında geliyor zaten bir de hep 15 lira oluyor. Kaç senedir aynı.Epic games'te Witcher 3 Game Of The Year Edition 15 TL arkadaşlar, bu fiyata kesinlikle kaçırmayın. Bu fiyata daha bulunmaz goty edition.
Daha DLC'ler var ve onlar da ana hikaye kadar kalitelihocam ben düz witcher aldım Allah kerim bu kadar uzun oyun görmedim sabrı olan alsın
düşüyor ben bu fiyata steamdan aldımGOTY Edition bu hatırlatayım, steamde bu fiyata düşmüyor GOTY.