Neler Yeni

Witcher 3 hakkında yardım

Ozan GÜNER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Ozan GÜNER
Arkadaşlar biraz önce witcher 3 game of year edition satın aldım witcher kurmaya başladım aldığım diğer dlc ler hala satın alınabilir gösteriliyor indirdikten sonra mi ücretsiz görünüp indirebilicem
2. Sorum ise witcher indirdikten sonra bu aldığım 2 dlc + diğer tüm ücretsiz dlc leri oynamadan önce kurmalı miyim bu konu hakkında Bilgi verirseniz sevinirim 😇

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Enes Koç
Arkadaşlar biraz önce witcher 3 game of year edition satın aldım witcher kurmaya başladım aldığım diğer dlc ler hala satın alınabilir gösteriliyor indirdikten sonra mi ücretsiz görünüp indirebilicem
2. Sorum ise witcher indirdikten sonra bu aldığım 2 dlc + diğer tüm ücretsiz dlc leri oynamadan önce kurmalı miyim bu konu hakkında Bilgi verirseniz sevinirim 😇
O değil ben indirdiğimde direk otomatik dlc yüklü indi oyun içinde kuruluydu harici bir şey yapmadım.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
GOTY aldıysan mutlaka gelecektir DLC'ler, indirilmesini bekle oyunun.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Withcer 3 Game Of The Year aldıysan içerisinde DLC'ler bulunacaktır. Önce ana hikaye oynarsın daha sonra DLC geçersin.
Oyunu indir derken kaç GB gözüküyor? 49GB ise DLC dahil indiriliyordur. 34 GB ise Wild Hunt indiriliyordur.

Ozan GÜNER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Ozan GÜNER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Withcer 3 Game Of The Year aldıysan içerisinde DLC'ler bulunacaktır. Önce ana hikaye oynarsın daha sonra DLC geçersin.
Oyunu indir derken kaç GB gözüküyor? 49GB ise DLC dahil indiriliyordur. 34 GB ise Wild Hunt indiriliyordur.
42.8 gb :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkiside değil nolcak şimdi jdkdkd

O değil ben indirdiğimde direk otomatik dlc yüklü indi oyun içinde kuruluydu harici bir şey yapmadım.
dlcler değilde sadece witcher 3 yüklenmişse bi sıkıntı olur mu sonra sadece dlcleri tekrar indirebilirim demi

Son düzenleme:

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
42.8 gb :(

İkiside değil nolcak şimdi jdkdkd

dlcler değilde sadece witcher 3 yüklenmişse bi sıkıntı olur mu sonra sadece dlcleri tekrar indirebilirim demi
DLC'leri daha sonradan indirebilirsin. Grafik güncellemesi gelecekti, o yüzden oyunun boyutu artmış olabilir. Ama yayınlandı mı bilmiyorum.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Ooo oyuna hala güncelleme geliyor iyimis
Acelen yoksa bekle, eskisi ile arada kalite farkı var. Daha iyi keskinleştirilmiş. Türkiye'ye güncelleme geldi mi bilgim yok ama gelecek olan.

Sıradaki gelebilecek olan. Güncelleme bilgisi.

Ozan GÜNER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Ozan GÜNER
Acelen yoksa bekle, eskisi ile arada kalite farkı var. Daha iyi keskinleştirilmiş. Türkiye'ye güncelleme geldi mi bilgim yok ama gelecek olan.

Sıradaki gelebilecek olan. Güncelleme bilgisi.
2021 anca gelir hocam bekleyemem 😂

Top Bottom