-pSx 80+ Bronze Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 956 Reaksiyon skoru 426 19 Aralık 2021 #1 Epic Games'deki Witcher 3'e bütün DLC - Ek görev paketler dahil mi? Blood&Wine gibi mesela? Witcher 3 - GAME OF THE YEAR EDITION yazıyor.
Epic Games'deki Witcher 3'e bütün DLC - Ek görev paketler dahil mi? Blood&Wine gibi mesela? Witcher 3 - GAME OF THE YEAR EDITION yazıyor.
Ahmetycsy 80+ Bronze Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 665 Reaksiyon skoru 312 19 Aralık 2021 #2 Oyunun profilinde de yazıyor Game Of The Year Edition yani bütün DLC ek paketler mevcut içinde. Hearts of Stone ve Blood & Wine eklentisini içerir. yazıyor en aşağıda.
Oyunun profilinde de yazıyor Game Of The Year Edition yani bütün DLC ek paketler mevcut içinde. Hearts of Stone ve Blood & Wine eklentisini içerir. yazıyor en aşağıda.
$ilent 80+ Titanium Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 25,500 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 19,479 19 Aralık 2021 #3 -pSx yazmış: Epic Games'deki Witcher 3'e bütün DLC - Ek görev paketler dahil mi? Blood&Wine gibi mesela? Witcher 3 - GAME OF THE YEAR EDITION yazıyor. Devamı için tıklayın... Evet Game Of The Year Edition bütün DLC ler dahil olan paket.
-pSx yazmış: Epic Games'deki Witcher 3'e bütün DLC - Ek görev paketler dahil mi? Blood&Wine gibi mesela? Witcher 3 - GAME OF THE YEAR EDITION yazıyor. Devamı için tıklayın... Evet Game Of The Year Edition bütün DLC ler dahil olan paket.
aquafire 80+ Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 386 Reaksiyon skoru 150 19 Aralık 2021 #4 Ben steamdan almıştım tüm dlcler içeriyor mu bilmem ama hikaye ekleyen 2 büyük dlc ( Hearts of stone ve Blood and wine) var.
Ben steamdan almıştım tüm dlcler içeriyor mu bilmem ama hikaye ekleyen 2 büyük dlc ( Hearts of stone ve Blood and wine) var.