Witcher 3 Hangi Paketi Almalıyım

Reaksiyon skoru
322
Merhaba dün indirimde diye bu paketi aldım.
1690970753652.png

İptal edip bunu + serinin 2. oyunu mu alayım?
1690970803782.png

1. oyun aşırı eski gözüküyor, 1 i böyle bitirsem olur mu? Hikayeyi anlar mıyım?

Hikaye açısından witcher 1 ve 2 yi de alman işine yarayabilir ama dediğin gibi bunlar eski oyunlar. Ben zamanında Comple Edition alıp diğer oyunların hikayelerini youtubeden özet olarak izlemiştim.

Comple Edition daha fazla mı hikaye sunuyor?
Dlc ler olduğu için evet daha fazla senaryo var dolayısıyla daha fazla hikaye var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin tercihin tabi ilk oyunları merak ediyorsan al dene beğenmezsen iade edersin en kötü, ne olacak sanki.

1 in özetini oku 2 yi oyna
Dlc ler olduğu için evet daha fazla senaryo var dolayısıyla daha fazla hikaye var.

Senin tercihin tabi ilk oyunları merak ediyorsan al dene beğenmezsen iade edersin en kötü, ne olacak sanki.
Tamam o zaman iptal edip tam sürüm + 2. oyunu alıyorum

1690971689203.png
böyle alıyorum teşekürler

Merhaba dün indirimde diye bu paketi aldım.
Alıntıyı görüntüle

İptal edip bunu + serinin 2. oyunu mu alayım?
Alıntıyı görüntüle

1. oyun aşırı eski gözüküyor, 1 i böyle bitirsem olur mu? Hikayeyi anlar mıyım?
Şahsen 1. oyunu da oynamanı ve sırayla gitmeni tavsiye ederim evet oyun eski ama 2 tl sudan ucuz ve bence oynamaya değer.

Bence 1'i oynama çükü remake gelecek hikayesini oku sadece 2'yi oyna sonra 3'e geç.

1i kesinlikle oynamanı tavsiye etmem, oynanamayacak kadar leş mekaniklere sahip güncelde. 1 ve 2 yi youtubedan hikayesini izleyip direkt 3e başlamanı öneririm. 1. oyununda remasteredı çıkacak zaten sonraki yıllarda. işkence çekmeye gerek yokç

Arkadaş yukarıda yazmış iadeyi hemen alıyorlar para da taş çatlasa 2 gün içinde gelir.
1i kesinlikle oynamanı tavsiye etmem, oynanamayacak kadar leş mekaniklere sahip güncelde. 1 ve 2 yi youtubedan hikayesini izleyip direkt 3e başlamanı öneririm. 1. oyununda remasteredı çıkacak zaten sonraki yıllarda. işkence çekmeye gerek yokç
Eğer cüzdana iade seçtiyseniz iade onaylandıktan tam 1 gün sonra cüzdana geliyor.
Bence 1'i oynama çükü remake gelecek hikayesini oku sadece 2'yi oyna sonra 3'e geç.
tamamdır sağolun sadece 3 ü alacağım para iadesi gelince

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,200
Üyeler
175,001
Son üye
.eRCaN.
Geri