Witcher 3 İle İlgili Bir Kaç Soru

of99

80+
Reaksiyon skoru
112
Witcher 3'ü indirime girince almayı düşünüyorum ama oyunda +18 cinsel içerikli sahneler var oyunu ev ortamında oynadığım için bu sahneler sorun oluyor. Oyunda sansür açabiliyormuyuz youtube da görmüştüm karakterler en azından iç çamaşır giyiyorlardı ve +18 sahneleri atlayabiliyormuyuz?

Witcher 3'ü indirime girince almayı düşünüyorum ama oyunda +18 cinsel içerikli sahneler var oyunu ev ortamında oynadığım için bu sahneler sorun oluyor. Oyunda sansür açabiliyormuyuz youtube da görmüştüm karakterler en azından iç çamaşır giyiyorlardı ve +18 sahneleri atlayabiliyormuyuz?
oyunun kendi ayarlarında sansür yok fakat sahneleri boşluk tuşuna basıp atlayabilirsin

baya bi öyle sahne var ve aniden geliyor.benim de pc salonda triss e falan çok gitmiyorum gece saatleri dışında.aniden geliyor.normal bi görevde falan görebilirisn diye düşünüyorum.alt tab kurtarır seni sıkıntı olmaz bence ben de öyle yaptım çünkü :D

Boşluk tuşu ile sahne atlayabilirsin fakat yine de az bir şey görüyorsun tavsiyem kimse yokken oyna.

Sahneleri atlama var(Yani Witcher 2'de vardı Witcher 3'de de vardır)

pc odamda duruyor sadece bazen annem ve babam hızla odaya giriyor sahneleri geçebiliyorsak sıkıntı yok

PC odamda duruyor sadece bazen annem ve babam hızla odaya giriyor sahneleri geçebiliyorsak sıkıntı yok
Çözüm
Odanın kapısı açık olacak birisi gelirse ayak seslerini duyacaksın
Kulaklığın da kapıya yakın olan tarafını takmayacaksın zaten ses kasman gereken bşir oyun değil.
Biri gelince de Alt Tab a atarsın.

kardeşim oyna geç ailen görecekse de görsün. koskoca adamsın dünyanın her yerinde normal olan olay bizde yasakmış gibi yapmaya gerek yok. yaşın 18 üstü değilse zaten oynama :))

o sahneleri geçebiliyorsun, ancak erotik denecek sahne değiller.
opsiyon olarak gittiğin bazı evler var, orada değişik şeyler olabilir. ( kalpli evlerden uzak dur )

kardeşim oyna geç ailen görecekse de görsün. koskoca adamsın dünyanın her yerinde normal olan olay bizde yasakmış gibi yapmaya gerek yok. yaşın 18 üstü değilse zaten oynama :))
arkadaşın dediğine katılıyorum ne olucak ki alt tarafı emin ol hiç bir anne baba kızmaz rahat ol yaşın 13 14 e zaten hiç bir şey olmaz hiç bir şey demezler yada sadece böyle ayıp şeylere çok bakma derler önemli değil sıkma canını sadece oyna geç koskoca adam olmuşsun bundan mı kızıcaklar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,753
Üyeler
188,159
Son üye
Rebelkrone
Geri