- En İyi Cevap
- 26
Zor değil ki. Bundan çok daha zorlayıcı bölüm sonu canavarları var. Mağaranın önüne yerleştirilmiş basit bir kurt adam bu.Oyunun en zor görevi bu mu?Umarım daha zor görev yoktur.oyundan soğudum
Zor değil ki. Bundan çok daha zorlayıcı bölüm sonu canavarları var. Mağaranın önüne yerleştirilmiş basit bir kurt adam bu.Oyunun en zor görevi bu mu?Umarım daha zor görev yoktur.oyundan soğudum
Blood and Wine ek paketinde ki boss fight'ında çok zorlanırsınız eğer bu kurt adam zorluyorsa diyim şimdidenOyunun en zor görevi bu mu?Umarım daha zor görev yoktur.oyundan soğudum
Ayn bende xbox 360 almıştım bi ara hevesle dark souls başladım oyunun ilk star tuşu bile zordu bıraktım hayatımda hiç bi zmn başaramıycam bi hayal olduOyunun en zor görevi bu mu?Umarım daha zor görev yoktur.oyundan soğudum
Hearts of stone dlcsindeki ilk bossta oyunu silcektimBlood and Wine ek paketinde ki boss fight'ında çok zorlanırsınız eğer bu kurt adam zorluyorsa diyim şimdiden
ben ilk oynadığimda atla yanından geçmiştim bisey yapmamistiAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şu ***** yaratığı kesiyorum can basıyor tek atıyor. Bunu nasıl keseceğim?
Aynen oda yapmayı sevdiğim bir boss savaşı benim şahsen yani ilk oynadığım zamanlar sövmemek için zor tutuyordum kendimi ama şimdi zayıf yönlerini öğrendiğimden o kadarda zorlamıyor beni.Hearts of stone dlcsindeki ilk bossta oyunu silcektim
Her canavarın zayıf yönü var külliyattan baka baka çok rahat geçersinÇok kolaymış.Bir kere igni attım can basamadı direkt kestim. @Felistigris ve cevap yazan herkese teşekkür edrim.
Ben ilk iki oyunu oynamadım.Witcher 3'ten başladım.Diğer hikayeli oyunlardaki gibi eski oyunları oynamayınca eksiklik hissetmedim.Konuyla alakasız ama ben witcher serisine başlamak istiyorum fakat Witcher ın ilk oyunun grafikleri günümüz için kötü geliyor malesef witcher 3 den direk devammı etmeliyim?