Yardım Witcher 3 ölmeyen yaratık

Oyunun en zor görevi bu mu?Umarım daha zor görev yoktur.oyundan soğudum:)
Zor değil ki. Bundan çok daha zorlayıcı bölüm sonu canavarları var. Mağaranın önüne yerleştirilmiş basit bir kurt adam bu.

Canavar külliyatından canavarı bul ona göre uygun yağ yazıyor yağı ürettiysen gümüş kılıcın üstüne sür ( üretmediysen simyadan parçaları toplayıp üretmen lazım ) sürekli igni atarak kesmen lazım yanma etkisi verip can basmasını engelleyebilirsin

Oyunun en zor görevi bu mu?Umarım daha zor görev yoktur.oyundan soğudum:)
Ayn bende xbox 360 almıştım bi ara hevesle dark souls başladım oyunun ilk star tuşu bile zordu bıraktım hayatımda hiç bi zmn başaramıycam bi hayal oldu

Ya abi konunun güzelliğine bak

Çok kolaymış.Bir kere igni attım can basamadı direkt kestim. @Felistigris ve cevap yazan herkese teşekkür edrim.

Konuyla alakasız ama ben witcher serisine başlamak istiyorum fakat Witcher ın ilk oyunun grafikleri günümüz için kötü geliyor malesef witcher 3 den direk devammı etmeliyim?

Konuyla alakasız ama ben witcher serisine başlamak istiyorum fakat Witcher ın ilk oyunun grafikleri günümüz için kötü geliyor malesef witcher 3 den direk devammı etmeliyim?
Ben ilk iki oyunu oynamadım.Witcher 3'ten başladım.Diğer hikayeli oyunlardaki gibi eski oyunları oynamayınca eksiklik hissetmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,446
Üyeler
188,937
Son üye
jg g kjhhlhh
Geri