Neler Yeni

Yardım Witcher 3 ölmeyen yaratık

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Oyunun en zor görevi bu mu?Umarım daha zor görev yoktur.oyundan soğudum:)
Zor değil ki. Bundan çok daha zorlayıcı bölüm sonu canavarları var. Mağaranın önüne yerleştirilmiş basit bir kurt adam bu.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
Canavar külliyatından canavarı bul ona göre uygun yağ yazıyor yağı ürettiysen gümüş kılıcın üstüne sür ( üretmediysen simyadan parçaları toplayıp üretmen lazım ) sürekli igni atarak kesmen lazım yanma etkisi verip can basmasını engelleyebilirsin

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,550
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Oyunun en zor görevi bu mu?Umarım daha zor görev yoktur.oyundan soğudum:)
Ayn bende xbox 360 almıştım bi ara hevesle dark souls başladım oyunun ilk star tuşu bile zordu bıraktım hayatımda hiç bi zmn başaramıycam bi hayal oldu

Onur052

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Onur
Ya abi konunun güzelliğine bak

JSezar

80+ Silver
Çok kolaymış.Bir kere igni attım can basamadı direkt kestim. @Felistigris ve cevap yazan herkese teşekkür edrim.

Lynchwu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emrullah Gümüş
Konuyla alakasız ama ben witcher serisine başlamak istiyorum fakat Witcher ın ilk oyunun grafikleri günümüz için kötü geliyor malesef witcher 3 den direk devammı etmeliyim?

JSezar

80+ Silver
Konuyla alakasız ama ben witcher serisine başlamak istiyorum fakat Witcher ın ilk oyunun grafikleri günümüz için kötü geliyor malesef witcher 3 den direk devammı etmeliyim?
Ben ilk iki oyunu oynamadım.Witcher 3'ten başladım.Diğer hikayeli oyunlardaki gibi eski oyunları oynamayınca eksiklik hissetmedim.

Top Bottom