Neler Yeni

Yardım Witcher 3 ölmeyen yaratık

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Oyunun en zor görevi bu mu?Umarım daha zor görev yoktur.oyundan soğudum:)
Zor değil ki. Bundan çok daha zorlayıcı bölüm sonu canavarları var. Mağaranın önüne yerleştirilmiş basit bir kurt adam bu.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,754
İsim
Kerem Çavuş
Canavar külliyatından canavarı bul ona göre uygun yağ yazıyor yağı ürettiysen gümüş kılıcın üstüne sür ( üretmediysen simyadan parçaları toplayıp üretmen lazım ) sürekli igni atarak kesmen lazım yanma etkisi verip can basmasını engelleyebilirsin

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Oyunun en zor görevi bu mu?Umarım daha zor görev yoktur.oyundan soğudum:)
Ayn bende xbox 360 almıştım bi ara hevesle dark souls başladım oyunun ilk star tuşu bile zordu bıraktım hayatımda hiç bi zmn başaramıycam bi hayal oldu

Onur052

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Onur
Ya abi konunun güzelliğine bak

JSezar

80+ Silver
Çok kolaymış.Bir kere igni attım can basamadı direkt kestim. @Felistigris ve cevap yazan herkese teşekkür edrim.

Lynchwu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emrullah Gümüş
Konuyla alakasız ama ben witcher serisine başlamak istiyorum fakat Witcher ın ilk oyunun grafikleri günümüz için kötü geliyor malesef witcher 3 den direk devammı etmeliyim?

JSezar

80+ Silver
Konuyla alakasız ama ben witcher serisine başlamak istiyorum fakat Witcher ın ilk oyunun grafikleri günümüz için kötü geliyor malesef witcher 3 den direk devammı etmeliyim?
Ben ilk iki oyunu oynamadım.Witcher 3'ten başladım.Diğer hikayeli oyunlardaki gibi eski oyunları oynamayınca eksiklik hissetmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,464
Üyeler
164,674
Son üye
chhilaaa
Top Bottom