bruhmoment0
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 110
- İsim
- sadobrondo
rdr ve valhallayı bilemem ama benim şuan witcher 3 te 78 saatim var ve hos dlcsi ve ana oyunun hikayesini bitirdim .Arkadaşlar merhaba. Bugün Witcher 3 hakkında konuşalım. Siz Witcher 3'ü seviyor musunuz/sevmiyor musunuz? Nedenleri ile yazabilirsiniz.
Bana göre Witcher 3 Overrated değildir ama
şahsen ben oyunu sevemedim. Hikayesi gayet de sürükleyici idi ancak oynanışına katlanamadım. Kısır bir oynanışı var. Metin 2 vari. Ondan sonra oyun çok karışık, efsunlar bilmem neler bir sürü item var. İnsanı çok yoruyor. GoW'da da efsun mantığı var ancak çok sade ve anlaşılır. Witcher 3'de bi' kalite eksiği var, bu kalite eksikliğini fark etmemin sebebi Witcher 3'ten önce RDR 2 ve AC: Valhalla gibi muazzam kalitede oyunlar oynamam olabilir. Bu oyunların oynanışına alışınca sonrasında Witcher 3 çok yaban kaldı gözümde. Sevmememin nedeni bunlar. Sizin görüşleriniz nelerdir?
oyunun hikayesi gerçekten mükemmel ve kendinizi geraltın yerine rahatlıkla koyabiliyorsunuz rol yapma tarafında çok iyi bence. Misal oyunun sonunda cirinin başına gelenler beni çok etkilemişti sanki olay gerçek olmuş gibi karakterle çok bağlanmıştım o yönü güzel oyunun.
oynanış olarak çok fazla seçenekli ama küt bir oynanışı var kılıç kullanırken vs o durumu hissedebiliyorsun karakterin ağırlığı fazla bi tık.
ve fazla seçenekli bi düşman kesiyosun 100 tane eşya düşüyo gerekli gereksiz onları da oynaya oynaya öğreniyorsunuz zaten ileride mutasyon vs de çıkıyor aşırı bir çeşitlilik söz konusu şahsen.
ve mini oyun olarak bulunan oyun olan gwent gerçekten oynamasını öğrendikten sonra eğlenceli ben pek bilememe rağmen arada sırada oynayıp keyif alabiliyorum.
zaten hepimizin bildiği yan görevlerde hikayeyi anlatış biçimindeki özen vs yan görevleri mükemmel kılıyo diyebilirim.