Neler Yeni

Witcher 3 Overrated mıdır?

?

• Overrated

Oylar: 26 30.2%
  • Overrated değil.

Oylar: 34 39.5%
  • Overrated değil ama sevmiyorum

Oylar: 26 30.2%

• Oy kullanan toplam üye
    86
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
Arkadaşlar merhaba. Bugün Witcher 3 hakkında konuşalım. Siz Witcher 3'ü seviyor musunuz/sevmiyor musunuz? Nedenleri ile yazabilirsiniz.

Bana göre Witcher 3 Overrated değildir ama
şahsen ben oyunu sevemedim. Hikayesi gayet de sürükleyici idi ancak oynanışına katlanamadım. Kısır bir oynanışı var. Metin 2 vari. Ondan sonra oyun çok karışık, efsunlar bilmem neler bir sürü item var. İnsanı çok yoruyor. GoW'da da efsun mantığı var ancak çok sade ve anlaşılır. Witcher 3'de bi' kalite eksiği var, bu kalite eksikliğini fark etmemin sebebi Witcher 3'ten önce RDR 2 ve AC: Valhalla gibi muazzam kalitede oyunlar oynamam olabilir. Bu oyunların oynanışına alışınca sonrasında Witcher 3 çok yaban kaldı gözümde. Sevmememin nedeni bunlar. Sizin görüşleriniz nelerdir?
rdr ve valhallayı bilemem ama benim şuan witcher 3 te 78 saatim var ve hos dlcsi ve ana oyunun hikayesini bitirdim .

oyunun hikayesi gerçekten mükemmel ve kendinizi geraltın yerine rahatlıkla koyabiliyorsunuz rol yapma tarafında çok iyi bence. Misal oyunun sonunda cirinin başına gelenler beni çok etkilemişti sanki olay gerçek olmuş gibi karakterle çok bağlanmıştım o yönü güzel oyunun.

oynanış olarak çok fazla seçenekli ama küt bir oynanışı var kılıç kullanırken vs o durumu hissedebiliyorsun karakterin ağırlığı fazla bi tık.

ve fazla seçenekli bi düşman kesiyosun 100 tane eşya düşüyo gerekli gereksiz onları da oynaya oynaya öğreniyorsunuz zaten ileride mutasyon vs de çıkıyor aşırı bir çeşitlilik söz konusu şahsen.

ve mini oyun olarak bulunan oyun olan gwent gerçekten oynamasını öğrendikten sonra eğlenceli ben pek bilememe rağmen arada sırada oynayıp keyif alabiliyorum.

zaten hepimizin bildiği yan görevlerde hikayeyi anlatış biçimindeki özen vs yan görevleri mükemmel kılıyo diyebilirim.

Alfha13

80+ Silver
Dostum sana katıldığım ve katılmadığım noktalar var.
Katılmadığım nokta, bir oyun ne kadar beğenilirse beğenilsin oynamadan yorum yapmamak lazım. Belki de beğenmeyeceksin. O yüzden hemen zaten beğenilen bir oyun o yüzden ''en iyi oyunlar arasına yazmak için yeterli'' dememek gerekir.
Witcher için söylemedim onu, tüm oyunlar için söyledim. Oynamadığım bir oyunu en iyilere yazalım demiyorum, oynadığım oyunlar arasında sadece hikayesi iyi olan ve en iyiler arasına girebilecek olan oyunlar vardı, Witcher 3 de bunlardan biri "olabilir" dedim.

Bery

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yiğit Beren Sağlam
Instagram
syigitberen
Discord
Yeeeeeet#1981
Witcher 3 overrated değil overrated diyenler overrated!!

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Oyunu Oynamayı Beceremeyenler = Aşırı Abartılmış Kötü Oyun Diyorlar 🤣
Yani Bu Bir RPG Oyunu Ve Aşırı Craft İçeriyor Yani İksir ler Bombalar Gibi.
Yani Düz Önüne Geleni Kes Geç Değil İçinde Detay Barındırıyor Zevkli Kılan Yanında Bu Her Canavara Dümdüz Dalamıyorsun Onun Hakkında Bilgi Edinmen Gerekiyor.
Eger Düz Action İstiyorsan Git COD Oyna.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
Hiç oynayacak bir ekran kartım olmadı ancak izlediğim videolardan vs. edinebildiğim bilgi kadar söyleyebilirim. Atmosfer çok etkiliyor sanırım insanları ancak ben pek ısınamadım oyuna. Belki oynarsam değişecektir bu kanım ancak emin değilim

BeKo'O

80+ Silver
Belli bir ün kazandığı ödüller aldığı doğru oyunun iyi olduğu gerçeğini değiştiremem ama bende XBOX'ta indirmiştim ve oynanışı gerçekten çok kötü ve bana uzak geldi.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Anket sonuçlarına baktığımız zaman Witcher'ın seveni kadar sevmeyeni de varmış. Bu da Witcher'ı Overrated yapabilen bir nokta olabilir ama hala Overrated olarak görmüyorum.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Pek tarzım değil ama 13₺'ye görünce dayanamadım.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Ben overrated olduğunu düşünmüyorum. Karakterler, hikaye oldukça iyi yazılmış. Yan hikayeler de keza bu şekilde.
Bütün yan görevler için ara sahneler, seslendirme ve anlam, derinlik katmışlar. Bu kesinlikle her oyunun başarabileceği bir şey değil.

Fakat ben bu oyunu sevemedim. Oynanışı aşırı tekrar eden bir yapıya sahip bana kalırsa. Mekaniksel olarak çok gelişmiyor karakter.
Odyssey ve Valhalla'nın oynanışını çok daha iyi buluyorum. Çünkü oradaki karakter mekaniksel olarak da geliştiğimi hissettiriyor.
Witcher'da maalesef bu hissi alamadım.

Her ne kadar hikayesel olarak harika bir iş başarsa da oynanış bakımından bana uymadığı için bitirmeden rafa kaldırdığım nadir oyunlardan birisi.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Ben overrated olduğunu düşünmüyorum. Karakterler, hikaye oldukça iyi yazılmış. Yan hikayeler de keza bu şekilde.
Bütün yan görevler için ara sahneler, seslendirme ve anlam, derinlik katmışlar. Bu kesinlikle her oyunun başarabileceği bir şey değil.

Fakat ben bu oyunu sevemedim. Oynanışı aşırı tekrar eden bir yapıya sahip bana kalırsa. Mekaniksel olarak çok gelişmiyor karakter.
Odyssey ve Valhalla'nın oynanışını çok daha iyi buluyorum. Çünkü oradaki karakter mekaniksel olarak da geliştiğimi hissettiriyor.
Witcher'da maalesef bu hissi alamadım.

Her ne kadar hikayesel olarak harika bir iş başarsa da oynanış bakımından bana uymadığı için bitirmeden rafa kaldırdığım nadir oyunlardan birisi.
Benim konuda yazdıklarımın birebir aynısı. Odyysey ve Valhalla gibi oyunları oynayınca Witcher'ın kütük oynanışı sarmadı. Hikaye çok iyiydi, sürükleyiciydi, merak uyandırıyordu ancak oynanış olsun, oyunun bizden yapmamızı istedikleri olsun, item sistemi olsun oyundan soğutmaya yetti.

Senle bir noktada ayrılıyoruz. Ben oyunu rafa kaldırmadım, direkt çöpe attım. Bir daha oynamam herhalde. Velev ki oynayasım geldi. Witcher oynayacağıma AC: Odyssey'i bir kere daha 200 saat oynarım daha iyi derim.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Ben oyunu beğendim. Oyunun hikayesini ve karakterlerini çok sevdim ama mekanikleri çok kötü. At sürüş hissiyatı berbat. At ile son hızla giderken çarptığınızda at hiç etkilenmeden kağıt gibi yoluna devam ediyor. RDR2'den sonra Witcher'ın fizikleri berbat hissettirdi.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Ben oyunu beğendim. Oyunun hikayesini ve karakterlerini çok sevdim ama mekanikleri çok kötü. At sürüş hissiyatı berbat. At ile son hızla giderken çarptığınızda at hiç etkilenmeden kağıt gibi yoluna devam ediyor. RDR2'den sonra Witcher'ın fizikleri berbat hissettirdi.
O yüzden RDR 2 gibi kaliteli oyunları oynamadan önce oynamak lazım bu oyunu. Tabii bu oyuna kötüleyecek bir şey değil nasıl olsa 2015'te çıkmış bir oyun ancak yine de insan katlanamıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,236
Üyeler
166,179
Son üye
Canefe
Top Bottom