Witcher 3 Remastered Şimdiden Sorunlu

_Emir

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,978
Bugün remastered versiyonu geldi.Ben geldi sanıp yükleyip oyuna başlamıştım fakat biraz ilerledikten sonra alt tab sonrası oyun dondu ve kapadım.Sonrasında bir baktım 70 GB ye yakın güncelleme gelmiş yani Remastered.Güncelledim ve oyunu açtım daha ilk saniyeden görüntü unlost fps arttırma!

1790680804707.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bugün remastered versiyonu geldi.Ben geldi sanıp yükleyip oyuna başlamıştım fakat biraz ilerledikten sonra alt tab sonrası oyun dondu ve kapadım.Sonrasında bir baktım 70 GB ye yakın güncelleme gelmiş yani Remastered.Güncelledim ve oyunu açtım daha ilk saniyeden görüntü unlost fps arttırma!
Temiz kurulum yap, öyle dene bakam.

70 GB güncelleme? II. Jedi: Survivor vakası.

Oyunu steamde güncellenmeden önce indirmişsin. Sonra yeni oyun dosyalarını çekmiş eskinin üzerine. Oyun yarım saat önce çıktı zaten. İlk kurulumu ne zaman yaptın.
Epic gamesten indirdim.İlk kurulumu güncelleme öncesi maks 1 saat.Daha önce bitirmiştim zaten

Epic gamesten indirdim.İlk kurulumu güncelleme öncesi maks 1 saat.Daha önce bitirmiştim zaten
Oyun 14:00'da çıktı. Eski dosyaların üzerine yeni güncelleme kopyalandığı için sorun olmuş olabilir o yüzden dedim. Çünkü benim twitter time oyunun haberleri ve görselleriyle dolu kimse çökme kapanma bildirmemiş o yüzden yazdım.

Oyun 14:00'da çıktı. Eski dosyaların üzerine yeni güncelleme kopyalandığı için sorun olmuş olabilir o yüzden dedim. Çünkü benim twitter time oyunun haberleri ve görselleriyle dolu kimse çökme kapanma bildirmemiş o yüzden yazdım.
Büyük ihtimalle dosyalar çakıştı.Allah tan gigafiber var olmasa tat tuz kalmayacak yeminle

1790683896041.webp

Oyunu silip tekrar kurdum.Grafik ayarlarında belki bir ayar yüzündendir diyip her şeyi kapadım sonuç yine aynı.Nigga Geralt karşınızda!!!!!!!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,537
Üyeler
204,460
Son üye
Dursun Güvenç
Geri