Grafik ve oynanış olarak kesinlikle Rdr 2 nin hakkını yiyemem fakat şöyle bir şey var Witcher 3 kadar derin bir evrene, iyi bir kurguya ve çok iyi yazılmış karakterlere sahip başka bir oyun oynamadım, bir kaç rdr fanboyu gelip sana witcher 3 ün grafiklerinden bahsedip oyunun ne kadar kötü olduğunu söyleyecekler fakat witcher 3 ü sadece oyun üzerinden değerlendiren cocuklar bunlar. Witcher serisi kitapları olsun dizisi olsun masa oyunları olsun kocaman bir evrene sahip yani kısacası hikaye bakımından Witcher 3-Grafik ve oynanış bakımından Rdr 2Merhaba gençler.
Soru kısa ve öz, önce Witcher 3 mü oynanmalı yoksa rdr 2 mi?
Witcher 3 oynamadan önce hikayesini anlamam adına bir video var mı? Dizisini izlemiştim az çok muhabbeti anladım da çoğu şeyi anlam veremiyordumGrafik ve oynanış olarak kesinlikle Rdr 2 nin hakkını yiyemem fakat şöyle bir şey var Witcher 3 kadar derin bir evrene, iyi bir kurguya ve çok iyi yazılmış karakterlere sahip başka bir oyun oynamadım, bir kaç rdr fanboyu gelip sana witcher 3 ün grafiklerinden bahsedip oyunun ne kadar kötü olduğunu söyleyecekler fakat witcher 3 ü sadece oyun üzerinden değerlendiren cocuklar bunlar. Witcher serisi kitapları olsun dizisi olsun masa oyunları olsun kocaman bir evrene sahip yani kısacası hikaye bakımından Witcher 3-Grafik ve oynanış bakımından Rdr 2
tabikide rdr 2Merhaba gençler.
tabi ki varWitcher 3 oynamadan önce hikayesini anlamam adına bir video var mı? Dizisini izlemiştim az çok muhabbeti anladım da çoğu şeyi anlam veremiyordum
witcher 1 ve 2 nin 10ar dklık videoları var onları izle witcher 3 ün görevleri ve içinde bulcağın notlar , kitaplar hikayeyi sana detaylı şekilde anlatacaktırWitcher 3 oynamadan önce hikayesini anlamam adına bir video var mı? Dizisini izlemiştim az çok muhabbeti anladım da çoğu şeyi anlam veremiyordum
yok kanka evren ile alakalı ufak tefek spoilerler varSpoiler yok dimi Reis bunlarda
Spoiler yok dimi Reis bunlarda
Rdr oynayacaksan zaman ayırman gereken gerçekten çok yavaş soluklu bir oyun tadını cikara cikara bitirmen gerekMerhaba gençler.