Neler Yeni

Öneri Witcher 3 versus RDR 2

Hangisi önce oynanmalı?

• RDR 2

• Witcher 3

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Entilus
Merhaba gençler.

Soru kısa ve öz, önce Witcher 3 mü oynanmalı yoksa rdr 2 mi?

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Nail
Merhaba gençler.

Soru kısa ve öz, önce Witcher 3 mü oynanmalı yoksa rdr 2 mi?
Grafik ve oynanış olarak kesinlikle Rdr 2 nin hakkını yiyemem fakat şöyle bir şey var Witcher 3 kadar derin bir evrene, iyi bir kurguya ve çok iyi yazılmış karakterlere sahip başka bir oyun oynamadım, bir kaç rdr fanboyu gelip sana witcher 3 ün grafiklerinden bahsedip oyunun ne kadar kötü olduğunu söyleyecekler fakat witcher 3 ü sadece oyun üzerinden değerlendiren cocuklar bunlar. Witcher serisi kitapları olsun dizisi olsun masa oyunları olsun kocaman bir evrene sahip yani kısacası hikaye bakımından Witcher 3-Grafik ve oynanış bakımından Rdr 2

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Witcher 3'ü önce oynamanızı öneririm. RDR 2'den sonra oynarsanız çok yavan gelir. Zira RDR 2 bu işin üst noktalarından biri. Kalite, gerçekçilik, grafikler, kontroller, detaylar ve vuruş hissi... Kısacası oyunun sana sunduğu genel oynanış mekaniği daha iyi. Hikaye, görev dizaynı, diyalogların çeşitliliği ve evrenin içeriği olaraksa Witcher 3 daha iyi. İkisi de deneyimlenmesi gereken oyunlar.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,755
İsim
Eren Güven
rdr tekler

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Entilus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Grafik ve oynanış olarak kesinlikle Rdr 2 nin hakkını yiyemem fakat şöyle bir şey var Witcher 3 kadar derin bir evrene, iyi bir kurguya ve çok iyi yazılmış karakterlere sahip başka bir oyun oynamadım, bir kaç rdr fanboyu gelip sana witcher 3 ün grafiklerinden bahsedip oyunun ne kadar kötü olduğunu söyleyecekler fakat witcher 3 ü sadece oyun üzerinden değerlendiren cocuklar bunlar. Witcher serisi kitapları olsun dizisi olsun masa oyunları olsun kocaman bir evrene sahip yani kısacası hikaye bakımından Witcher 3-Grafik ve oynanış bakımından Rdr 2
Witcher 3 oynamadan önce hikayesini anlamam adına bir video var mı? Dizisini izlemiştim az çok muhabbeti anladım da çoğu şeyi anlam veremiyordum

Cihangir

80+ Gold

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Nail

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,489
İsim
Kerem Çavuş
Witcher 3 oynamadan önce hikayesini anlamam adına bir video var mı? Dizisini izlemiştim az çok muhabbeti anladım da çoğu şeyi anlam veremiyordum
witcher 1 ve 2 nin 10ar dklık videoları var onları izle witcher 3 ün görevleri ve içinde bulcağın notlar , kitaplar hikayeyi sana detaylı şekilde anlatacaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ferhat Ödemiş
Bende ikisini aynı anda kurdum bilgisayara hep online oyun oynuyorum hiç hikaye oyunu oynamadım ilk witcher 3 e başladım pişman degilim açıkcası tavsiye ederim bu bitince rdr2 geçicem bende

Top Bottom