Öneri Witcher 3 versus RDR 2

Hangisi önce oynanmalı?

• RDR 2

• Witcher 3

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Entilus

80+ Silver
Reaksiyon skoru
808
Merhaba gençler.

Soru kısa ve öz, önce Witcher 3 mü oynanmalı yoksa rdr 2 mi?

Merhaba gençler.

Soru kısa ve öz, önce Witcher 3 mü oynanmalı yoksa rdr 2 mi?
Grafik ve oynanış olarak kesinlikle Rdr 2 nin hakkını yiyemem fakat şöyle bir şey var Witcher 3 kadar derin bir evrene, iyi bir kurguya ve çok iyi yazılmış karakterlere sahip başka bir oyun oynamadım, bir kaç rdr fanboyu gelip sana witcher 3 ün grafiklerinden bahsedip oyunun ne kadar kötü olduğunu söyleyecekler fakat witcher 3 ü sadece oyun üzerinden değerlendiren cocuklar bunlar. Witcher serisi kitapları olsun dizisi olsun masa oyunları olsun kocaman bir evrene sahip yani kısacası hikaye bakımından Witcher 3-Grafik ve oynanış bakımından Rdr 2

Witcher 3'ü önce oynamanızı öneririm. RDR 2'den sonra oynarsanız çok yavan gelir. Zira RDR 2 bu işin üst noktalarından biri. Kalite, gerçekçilik, grafikler, kontroller, detaylar ve vuruş hissi... Kısacası oyunun sana sunduğu genel oynanış mekaniği daha iyi. Hikaye, görev dizaynı, diyalogların çeşitliliği ve evrenin içeriği olaraksa Witcher 3 daha iyi. İkisi de deneyimlenmesi gereken oyunlar.

rdr tekler

Grafik ve oynanış olarak kesinlikle Rdr 2 nin hakkını yiyemem fakat şöyle bir şey var Witcher 3 kadar derin bir evrene, iyi bir kurguya ve çok iyi yazılmış karakterlere sahip başka bir oyun oynamadım, bir kaç rdr fanboyu gelip sana witcher 3 ün grafiklerinden bahsedip oyunun ne kadar kötü olduğunu söyleyecekler fakat witcher 3 ü sadece oyun üzerinden değerlendiren cocuklar bunlar. Witcher serisi kitapları olsun dizisi olsun masa oyunları olsun kocaman bir evrene sahip yani kısacası hikaye bakımından Witcher 3-Grafik ve oynanış bakımından Rdr 2
Witcher 3 oynamadan önce hikayesini anlamam adına bir video var mı? Dizisini izlemiştim az çok muhabbeti anladım da çoğu şeyi anlam veremiyordum

Witcher 3 oynamadan önce hikayesini anlamam adına bir video var mı? Dizisini izlemiştim az çok muhabbeti anladım da çoğu şeyi anlam veremiyordum
witcher 1 ve 2 nin 10ar dklık videoları var onları izle witcher 3 ün görevleri ve içinde bulcağın notlar , kitaplar hikayeyi sana detaylı şekilde anlatacaktır

Bende ikisini aynı anda kurdum bilgisayara hep online oyun oynuyorum hiç hikaye oyunu oynamadım ilk witcher 3 e başladım pişman degilim açıkcası tavsiye ederim bu bitince rdr2 geçicem bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,260
Üyeler
195,314
Son üye
Dedicateds
Geri