Neler Yeni

Wıtcher 3'te gelişemiyorum

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Reis sana bi sorm daha olucak artık 19saati geride bıraktım 12 levelim rünleride kendime göre diyiroumda hani bazen ciriye geçiyoruzya onun kaçma şeylerine basınca ışınlanıyor alt ve spacete ben nasıl yaparım onu neyi geliştirmem lazım
Onu yapamıyorsun cirinin kendine ait özellikleri o maalesef :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
muhammed
Ben buna yakarım işte reis sanada bi sorum olsun bari :D rünleri neye göre dizmemi önerirsin ben pek anlamadımda
Ben de genellikle kendi kafama göre diziyordum fakat heart of stone DLC'sinde rünler ile alakalı yeni şeyler gelmişti orada etkisi fark ediliyordu, bence o DLC'ye kadar kafana göre dizebilirsin sana hangisi daha güzel geliyorsa ama ben hep 3.seviye rün basıyordum diğerlerini satıyordum çok iyi para getiriyorlar onlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan
Ben de genellikle kendi kafama göre diziyordum fakat heart of stone DLC'sinde rünler ile alakalı yeni şeyler gelmişti orada etkisi fark ediliyordu, bence o DLC'ye kadar kafana göre dizebilirsin sana hangisi daha güzel geliyorsa ama ben hep 3.seviye rün basıyordum diğerlerini satıyordum çok iyi para getiriyorlar onlar.
Reis kusura bakma sürekli sürekli soru soruyorum oyunun toplam kaç dlcsi var 2 günde 20 saat oynadım çabuk bitiricem gibi hazır steamde indirime girixekken önemlileri alıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
muhammed
Reis kusura bakma sürekli sürekli soru soruyorum oyunun toplam kaç dlcsi var 2 günde 20 saat oynadım çabuk bitiricem gibi hazır steamde indirime girixekken önemlileri alıyım
Sorun değil zaten bu forum soru sormak için istediğin kadar sorabilirsin :) . Oyunun toplam 2 DLC'si var Hearts of Stone ve Blood and Wine diye Hearts of Stone ortalama 15 Blood and Wine ise 40 saat civarı süren iki mükemmel DLC kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.

Top Bottom