Neler Yeni

Yardım Wolfteam classic nasıl indiririm?

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk
Merhaba arkadaşlar. Oyun Türkiye'de olmadığı için yeni bir Steam hesabı açmamız gerekiyor. Fakat VPN'ile yeni hesap açmaya çalıştığımda, VPN'i kapatın diye bir uyarı alıyorum. Nasıl indiririm ben bu oyunu? Ya da nasıl Steam hesabı açabilirim? Biraz nostarji yaşamak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Kara*

80+ Silver
AppOnFly gibi sitelere girip 5 dk yeni Steam hesabı oluşturmayı deneyin. Gmail vs. yabancı olmasına gerek yok galiba. Son olarak pek keyif alacağınızı sanmıyorum, daha önce level kasanlar aslan kesilmiş gibi acemileri kolay yiyorlar, anca biraz kasılıp uğraşmanız gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Rick Grimes
Merhaba arkadaşlar. Oyun Türkiye'de olmadığı için yeni bir Steam hesabı açmamız gerekiyor. Fakat VPN'ile yeni hesap açmaya çalıştığımda, VPN'i kapatın diye bir uyarı alıyorum. Nasıl indiririm ben bu oyunu? Ya da nasıl Steam hesabı açabilirim? Biraz nostarji yaşamak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hatırladığım kadarıyla steam e kayıt olacağın mail i de vpn ile açman gerekiyor.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
yazın bende indirip oynamıştımda şu an hatırlamıyorum bloodrapper youtube de nasıl yapıldığını göstermişti oradan bakıp yapmıştım

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Rick Grimes

masQee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Serhat Şen
Normal wolfteam'den ne farkı var ki classic versiyonun ?

masQee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Serhat Şen

Top Bottom