Wolfteam de error code 15 hatası alıyorum easy anti cheat oyun istemcisi bir uygulama hatasıyla karşılasti yazıyor bu hatayı nasıl çözebiliriz
Wolfteam çok bozdu aga çok severek oynuyorduk saçma saçma karakterler ne bileyim silahlarmış oyunun ayıptır söylemesi içine ettiler parayı veren düdüğü çalar misali
kanka ultimate çıkardılar bi ara sırfWolfteam çok bozdu aga çok severek oynuyorduk saçma saçma karakterler ne bileyim silahlarmış oyunun ayıptır söylemesi içine ettiler parayı veren düdüğü çalar misali
bide OG dövmesi ne idi yaWolfteam çok bozdu aga çok severek oynuyorduk saçma saçma karakterler ne bileyim silahlarmış oyunun ayıptır söylemesi içine ettiler parayı veren düdüğü çalar misali
kanka ultimate çıkardılar bi ara sırf
ultimate ultimate alsancak
ultimate legends
ultimate legends rengi farklı ama
ultimate alsancak legends ultra deluxe
ultimate og
böyle gider
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bide OG dövmesi ne idi ya
bi oyunda dnek geldim hack açandan beter
ben paladins oynuyom menunumabi saçma sapan işler ile uğraşıyorlar karakterlerin önceden 200 canları vardı altın set almak için can atıyorduk canımız biraz artsın diye şimdi 300-400 belkide 500 can bile vardır silahlar çok güçlü normal para yatırmadan oynayamazsın eşya falan vermiyor yani işin kısacası kendi kendini bitiren bir oyun
kanka ultimate çıkardılar bi ara sırf
ultimate ultimate alsancak
ultimate legends
ultimate legends rengi farklı ama
ultimate alsancak legends ultra deluxe
ultimate og
böyle gider
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bide OG dövmesi ne idi ya
bi oyunda dnek geldim hack açandan beter
kan kustuk kalkana kadar daBende izliyordum full set tek atıyor herkese valla çok saçmalamış oyunda OG yok artık
ben paladins oynuyom menunum