Wolfteam error code 15

FrowSide

80+
Reaksiyon skoru
31
Wolfteam de error code 15 hatası alıyorum easy anti cheat oyun istemcisi bir uygulama hatasıyla karşılasti yazıyor bu hatayı nasıl çözebiliriz

Hile ile giriş yapmaya mı çalışıyosun?

Hayır hiç bir hile yok daha bilgisayar yeni iki gun önce alındı

Easy anti chatin kurlu olduğu yere gidip wolfteami seçip kurluma başla düzelir ben öyle yapmıştım oldu. ;) bu arada 3 yıldızım wolfta eklemek istedim.

Easy anti cheati mi kuralım Wolfteam i mı kuracağız anlamadım pek

Wolfteam de error code 15 hatası alıyorum easy anti cheat oyun istemcisi bir uygulama hatasıyla karşılasti yazıyor bu hatayı nasıl çözebiliriz

Wolfteam çok bozdu aga çok severek oynuyorduk saçma saçma karakterler ne bileyim silahlarmış oyunun ayıptır söylemesi içine ettiler parayı veren düdüğü çalar misali

Wolfteam çok bozdu aga çok severek oynuyorduk saçma saçma karakterler ne bileyim silahlarmış oyunun ayıptır söylemesi içine ettiler parayı veren düdüğü çalar misali
kanka ultimate çıkardılar bi ara sırf
ultimate ultimate alsancak
ultimate legends
ultimate legends rengi farklı ama
ultimate alsancak legends ultra deluxe
ultimate og
böyle gider
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide OG dövmesi ne idi ya
bi oyunda dnek geldim hack açandan beter

ultimate legends
ultimate og
böyle gider

abi saçma sapan işler ile uğraşıyorlar karakterlerin önceden 200 canları vardı altın set almak için can atıyorduk canımız biraz artsın diye şimdi 300-400 belkide 500 can bile vardır silahlar çok güçlü normal para yatırmadan oynayamazsın eşya falan vermiyor yani işin kısacası kendi kendini bitiren bir oyun

abi saçma sapan işler ile uğraşıyorlar karakterlerin önceden 200 canları vardı altın set almak için can atıyorduk canımız biraz artsın diye şimdi 300-400 belkide 500 can bile vardır silahlar çok güçlü normal para yatırmadan oynayamazsın eşya falan vermiyor yani işin kısacası kendi kendini bitiren bir oyun
ben paladins oynuyom menunum

ultimate legends
ultimate og
böyle gider

Bende izliyordum full set tek atıyor herkese valla çok saçmalamış oyunda OG yok artık

Bende izliyordum full set tek atıyor herkese valla çok saçmalamış oyunda OG yok artık
kan kustuk kalkana kadar da
sadece yutubırlarda var diye biliyom çünkü kalan kişiler bu kadar money yatırmamıştır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,630
Üyeler
186,217
Son üye
BayBatur
Geri