turkishnature
80+
- Katılım
- 1 Ocak 2024
- Mesajlar
- 494
- Reaksiyon skoru
- 153
Toyota yaris bulabilirsen o da olabilir450.000 tl'ye kadar başka otomatik araba önerilerin var mı? Otomatik olması şart.
Toyota yaris bulabilirsen o da olabilir450.000 tl'ye kadar başka otomatik araba önerilerin var mı? Otomatik olması şart.
350'Ye Bile Var Ama Kalite Değişir Tabi Bende Araştırıyorum 350-400 K Arası450.000 tl'ye kadar başka otomatik araba önerilerin var mı? Otomatik olması şart.
Bir yakınım almıştı ve şanzımanı bizi çok uğraştırdı. Yaşadığın şehrin sanayisine bağlı olarak da bu uğraşınız artabilir. Bu kasaların otomatiğinden uzak durulması gerektiğini anladım. Tabii sizin tanıdığınız 11 yıldır kullanıyormuş güveniyorsanız olabilir.Dostlar 2004 model Wolkswagen Polo 1.4 Comfortline alınır mı?
Araç 130.000 kilometrede, otomatik vites, hiç lpg takılmamış temiz bir araç.
Bu modellerde Kronik sıkıntı var mı? Otomotik vites olması sebebiyle sıkıntı çıkarır mı?
Al der misiniz bu aracı?