vladvlad
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 589
bilgim olmadigi icin soru soruyorum. sende bunu yazmak yerine aciklayabilirsin eger biliyorsan isin aslini. hiyar herifya ne bilgisiz adamsın
bilgim olmadigi icin soru soruyorum. sende bunu yazmak yerine aciklayabilirsin eger biliyorsan isin aslini. hiyar herifya ne bilgisiz adamsın
anlatmakla uğraşamam bile. 'hıyar herif'bilgim olmadigi icin soru soruyorum. sende bunu yazmak yerine aciklayabilirsin eger biliyorsan isin aslini. hiyar herif
evet ışıklı baya iyibende furylevel z1 var bimden aldigim isikli polosmart mousepad ile kullaniyorum
Alınabilir özellikleri ve incelemeleri iyi duruyorhttps://wraithesports.com/products/waizowl-ogm-pro-v2-wireless-mouse?variant=48626510692545 bu ürünü kullanan varmı deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim![]()
pbt ışık geçirmezIşık geçiriyor mu bunlar? Kullanmış olan var mı?
ATK X1 PRO MAX fare aldım kronik sorunlu, yanlardan esneme yapıyordu sallayınca içerde bir şey oynuyor ve arada bir orta tekerlek kendi kendine basıyor. Üründe sorun yok diyip 5 günlük fareyi iade değişim yapmadılarİstediği kadar indirim yapsın. Aslında çok başarılı buluyordum kendilerini kaliteli ürünler satıyorlar fakat VXE v1 ile bir çok insanı mağdur bıraktılar ve ilgilenmediler bile. O kadar satış yapmalarına rağmen, ki kendileri geleceğini söylemişti aylar önce. Bir yazılım desteği konusunda bile baskı yapamadılar ürünün mikrofonu arızalı. Yazılımsal olarak olduğunu düşünüyorum. Taç kısmından kırılması kronik olmasına rağmen kullanıcı hatası diyip geçtiler benim notum çok düştü bu firmaya.