Neler Yeni

Wraith e-sports mağduriyeti

Cerox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Cerox
Belki daha önce Wraith e-Sports ile ilgili yazılanları görmüşsünüzdür. 14 günlük iade haklarını kullanmak isteyip beğenmedikleri ürünü iade edemeyenlerden bahsediyorum. Site, bu kişilere iade politikasındaki "ambalajı açılmış ürünleri alamayız" maddesi ile cevap vermiş. Ancak bu site, kesinlikle bozuk ürünlerin iadesini de yapmıyor. Bariz bir şekilde bozuk olan fareyi teknik servislerine yolladığımda, bana "hiçbir sorun yok" diyerek geri dönüş yaptılar.

Bu fareyi arkadaşlarımın tamamen farklı sistemleri de dahil olmak üzere 4 farklı bilgisayarda test ettim. Ürün geri geldikten sonra, üründe bariz bir şekilde problem olduğunu belirttim. İadede ısrar etmediğimi, tamir veya değişim bile kabul edeceğimi söyledim. Ancak bana, dalga geçer gibi, USB portlarımda sorun olabileceğini söylediler.

Tüketici hakem heyeti'ne başvurumu da yaptım ancak ne zaman dönüş yaparlar, o da belli değil.

Eğer buradan alışveriş yapma planınız varsa diye, yaşadığım bu olayı sizinle paylaşmak istedim.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,386
İsim
Mehmet Aslan
Belki daha önce Wraith e-Sports ile ilgili yazılanları görmüşsünüzdür. 14 günlük iade haklarını kullanmak isteyip beğenmedikleri ürünü iade edemeyenlerden bahsediyorum. Site, bu kişilere iade politikasındaki "ambalajı açılmış ürünleri alamayız" maddesi ile cevap vermiş. Ancak bu site, kesinlikle bozuk ürünlerin iadesini de yapmıyor. Bariz bir şekilde bozuk olan fareyi teknik servislerine yolladığımda, bana "hiçbir sorun yok" diyerek geri dönüş yaptılar.

Bu fareyi arkadaşlarımın tamamen farklı sistemleri de dahil olmak üzere 4 farklı bilgisayarda test ettim. Ürün geri geldikten sonra, üründe bariz bir şekilde problem olduğunu belirttim. İadede ısrar etmediğimi, tamir veya değişim bile kabul edeceğimi söyledim. Ancak bana, dalga geçer gibi, USB portlarımda sorun olabileceğini söylediler.

Tüketici hakem heyeti'ne başvurumu da yaptım ancak ne zaman dönüş yaparlar, o da belli değil.

Eğer buradan alışveriş yapma planınız varsa diye, yaşadığım bu olayı sizinle paylaşmak istedim.
Geçmiş olsun hocam , tüketici hakem heyeti başvurularının sonuçlanması biraz sürer. Umarım hakkınızı alırsınız.

ghnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Gökhan
iade politikası önemli değil aslında firmanın söylediği şey yasal da değil. iade edilemeyen tek tük şey var. tüketici hakem heyetine gitsen iade etmek istedim ancak reddettiler diye seni haklı bulurlar diye düşünüyorum

RyenJuo

80+
Bu tür şeyler herkesin başına geliyor. Dolayısıyla Amazon dışında çok nadir alışveriş yaparım. Bilinmedik firmalardan alışveriş yapmak büyük risk.

Cerox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Cerox
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tüketici hakem heyetine verdim, umarım iyi sonuçlanır. Bu site hakkında pek bir konu da görmedim. Böyle şeyler yaptıkları bilinsin en azından diye açtım konuyu. Umarım birilerine yardımcı olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Muhammed Emin Yılmaz Parlak
Tüketici hakem heyetine verdim, umarım iyi sonuçlanır. Bu site hakkında pek bir konu da görmedim. Böyle şeyler yaptıkları bilinsin en azından diye açtım konuyu. Umarım birilerine yardımcı olur.
geçmiş olsun hocam. Ben de 3 kez alışverişim olmuştu ben de bir sıkıntı yok herkesin başına gelebilir. THH iyi sonuçlanır umarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yavuz

Hangi fare şu BLAZING'ler mi?

Forum Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Bahadır
bende oradan mouse almayi dusunuyordum simdi kararsiz kaldim mad r almak vardi aklimda

Cerox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Cerox
Şikayetvar'da bu sorunu yaşayan birçok kişi gördüm zaten. Kronik bir sorun olabileceğini tahmin etmiştim. Sorun, farenin sürekli bağlantısının kopması. Ne yaptıysam, ne driver güncellemesi yaptıysam, hatayı çözemedim. Firma ise böyle bir hatanın olduğunu kesinlikle kabul etmiyor. Fare, kablolu çalışmıyor zaten. Kablolu kullanmayı denediğimde 'USB cihazınız bozuk olduğu için Windows bu cihazı çalıştıramadı' gibi bir hata alıyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende oradan mouse almayi dusunuyordum simdi kararsiz kaldim mad r almak vardi aklimda
Görünürde güzel fareler satıyorlar, ben de bu yüzden aldım. Çok hafif ve güzel bir sensörü var ama bozuk çıkma ihtimalinde elinizde kalıyor maalesef hiçbir şey yapmıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,225
Üyeler
159,461
Son üye
Theodor
Top Bottom