Wraith Max'a Benzeyen Wraith Prism Ürünü

atosahin

80+
Reaksiyon skoru
44
Merhaba Wraith Prisim almayı düşünüyorum baktığım linkteki Wraith Prism aşırı Wraith Max'a benziyor siyah fan rengi vs. Wraith Prism'in fanının saydam renkte olması gerekmiyor mu? link aşağıda şimdiden teşekkürler.

Link:

Görsellerde üç tane farklı AMD soğutucu var. Klasik N11 dandikliği. Wraith Prism diyorsa onu yollayacak. Başka bir şey yollarsa iade et gitsin.

Edit: 350 lira verme indirim kovala.

Görsellerde üç tane farklı AMD soğutucu var. Klasik N11 dandikliği. Wraith Prism diyorsa onu yollayacak. Başka bir şey yollarsa iade et gitsin.

Hocam bir yerde cidden Ryzen 7 koymuşlar ya :D

Sarı sitede 290tl'ye kapalı kutulu vardı. İtopyada 299tl diye hatırlıyorum bi baksana kankim.

Ürün farklı çıkarsa şikayet edip iade edebilirsin.
Sonuçta ürün detaylarında Wraith Prism RGB olduğunu belirtmişler.
Aynı soğutucuyu kullanıyorum. Buna değer mi? Sanmıyorum.
RGB düşkünü değilsen, benzer bütçede 2 fanlı kule tipi soğutucu almak daha iyi olabilir.
1653425390174.png

Hocam bunu dedikten 1 gün sonra 30 TL (şuan 365 TL) koyması birde dün ben konuyu açmadan
önceki gün 315 TL ydi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sarı sitede 290tl'ye kapalı kutulu vardı. İtopyada 299tl diye hatırlıyorum bi baksana kankim.
İtopyada yok, birde hocam taa Manavgat'dan kim alcak onu :D

Hocam bunu dedikten 1 gün sonra 30 TL (şuan 365 TL) koyması birde dün ben konuyu açmadan
önceki gün 315 TL ydi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İtopyada yok, birde hocam taa Manavgat'dan kim alcak onu :D

Gaming gecesi bekle.

Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Para ile alınacak bir soğutucu olduğunu düşünmüyorum.
Bunun yerine hava akışına yardımcı olacak, 2 fanlı kule tipi soğutucu almanızı öneririm.
320220525_204133.jpg

Farklı bir alternatif düşünürsen snowman t6 ultra var alabilirsin

Merhaba Wraith Prisim almayı düşünüyorum baktığım linkteki Wraith Prism aşırı Wraith Max'a benziyor siyah fan rengi vs. Wraith Prism'in fanının saydam renkte olması gerekmiyor mu? link aşağıda şimdiden teşekkürler.

Link:
Bence bu bütçeye prism alınmamalı.

prism alma bu bütceye ben 199 a almıstım efektif bi sogutucu değil sırf hava :) (sogutucuya sırf hava diyerek bir atıfta bulundum çünkü hava sogutma gülün biraz ) o paraya T6 alırsın o iyiymiş baya forumda cok ünlü bir sogutucu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,108
Üyeler
190,860
Son üye
mami0722
Geri