Neler Yeni

Wraith Prism vs Msi Core Frozr S veya L

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Bende ufak bi düzeltme yapıyım hocam anakartınızda 5v argb desteği yok 12v RGB desteği var yani adreslenemez çıkışa sahipsiniz
Evet bende sonradan fark ettim sabah sabah kafam dalmış fakat fark etmez alacağım soğutucu RGB değil sonuçta.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tercihim Core Frozr L ile Xigmatek windpower pro arasında siz hangisini tercih ederdiniz ayrıca çift fan olunca yine cpu fan yerine bağlıyoruz değil mi yani çift ucu tek uç yapan bir aparatı çıkıyor mu içinden?

admknl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Adem Kanlı
Evet bende sonradan fark ettim sabah sabah kafam dalmış fakat fark etmez alacağım soğutucu RGB değil sonuçta.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tercihim Core Frozr L ile Xigmatek windpower pro arasında siz hangisini tercih ederdiniz ayrıca çift fan olunca yine cpu fan yerine bağlıyoruz değil mi yani çift ucu tek uç yapan bir aparatı çıkıyor mu içinden?
Core frozer alın derim arctic freezer stoklarda yoksa,araştırdım kalmamış amazonda 800 küsür gibi fahiş bi fiyatla satılıyor bilişimport resmi distribütörü irtibata geçebilirsiniz yada core frozer alıp geçin zamanında 250 ye almıştım doların etkisi değil satıldığı rakamlar çıkarcılıkta var maalesef

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,555
Üyeler
165,549
Son üye
cgnefe
Top Bottom