Yardım Wraith w60 mı mad60mı

mert8888_

80+
Reaksiyon skoru
36
bu fiyat bandında bir klavye arıyorum aula f75 vardı sattım sonra pişman oldum w75 pahalıda w60 uygun gibi geldi fiyatıma göre benzer önerileriniz varsa beklerim

bu fiyat bandında bir klavye arıyorum aula f75 vardı sattım sonra pişman oldum w75 pahalıda w60 uygun gibi geldi fiyatıma göre benzer önerileriniz varsa beklerim
ikisi arasından w60. aynı zamanda w60'ta rekabetçi oyunlar için hileli özellik bulunuyor yakın zamanda helliantv hakkında video çekmişti. csde hile olarak algılanabiliniyor dikkatli olmak gerekebilir, oynuyorsan videoyu izleyebilirsin. onun dışında güzel rahat klavye

ikisi arasından w60. aynı zamanda w60'ta rekabetçi oyunlar için hileli özellik bulunuyor yakın zamanda helliantv hakkında video çekmişti. csde hile olarak algılanabiliniyor dikkatli olmak gerekebilir, oynuyorsan videoyu izleyebilirsin. onun dışında güzel rahat klavye
fortnite oynuycam genellikle bide valo ama hangisini alsam bilemedim w60 rgbsi nasıl acaba

Bir öneride bulunmayacağım ancak bilmiyorsanız hakkında yorum yapmayın snap tap özelliği çoğu he klavyede bulunuyor ve birkaç yıldır manyetik klavyelerin popülerliği bu özellikle yayılıyor özellikle valorant için

faceit izin veriyor snap tap olmasa bile tepki olarak alınır

ace68 bütçe yoksa ak680 yada epomaker he68

Bir öneride bulunmayacağım ancak bilmiyorsanız hakkında yorum yapmayın snap tap özelliği çoğu he klavyede bulunuyor ve birkaç yıldır manyetik klavyelerin popülerliği bu özellikle yayılıyor özellikle valorant için
ikisi arasından öneri istemiş insanların mad60 ile ilgili sorunlu olduğu hakkında yorumlar gördüm ki w60 ondan daha iyi olur w75 altı.

snap tapden farklı socd diyer özelliğe

faceit izin veriyor snap tap olmasa bile tepki olarak alınır

ace68 bütçe yoksa ak680 yada epomaker he68
faceit izin veriyordu güncel bilgim olmadığı için bahsetmedim incelemek lazim güncel kuralları

aktif olarak w60 bundan once mad60he ve fun60 pro deneyimlemis biri olarak w60 tavsiye ederim

w60 daha iyidir. önceden mavi switch vardı. sonradan ışık geçirmiyor dediler adamlar şeffaf switch yaptı. bazı kullanıcılar gıcırdama var diyor. almadan araştır. bende w75 bakıyorum şu yeni çıkan beyaz rengi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,761
Üyeler
186,671
Son üye
safka242
Geri