guccimurop
80+
Merhaba başlıkta ki klavye alınır mı sizce elimde 2 adet aula var satıp almayı düşünüyorum şuan güncel olarak da aula kullanıyorum fark yaratır mı sizce?
dunyanın en gereksız ıslerınden bırını gerceklestırmıs olursunMerhaba başlıkta ki klavye alınır mı sizce elimde 2 adet aula var satıp almayı düşünüyorum şuan güncel olarak da aula kullanıyorum fark yaratır mı sizce?
dunyanın en gereksız ıslerınden bırını gerceklestırmıs olursun
Teşekkürler o zaman hiç maceraya gerek yokAula zaten yeterli bi klavye .
iyi hoş olurda çoğu tuşu takamazsın .Teşekkürler o zaman hiç maceraya gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aulaya bunları takıcam güzel durursa o zaman değişmeye gerek yok
hocam bu pudding keycapler klavye sesinde değişme sağlıyor mu?iyi hoş olurda çoğu tuşu takamazsın .
bir de bunun fiyatı pahalıdır. daha önce baktııgmdan biliyorum.
puding keycaps alsan iyi olur bence .
Evet. Keycapsler de sese büyük oranda etki eder. Hatta koyduğun zemin bile etki eder. Mouse padin üstünde kullanmak ile masa üstünde kullanmak arasında bile fark var.hiç test etmedim .
@freygasm bu abimiz bilir .
Bilgi için saol profum .Ben olsam almazdım. Aula hissiyatını asla bulamazsın o klavyede. HE klavyeler hissiyat olarak çok kötü. İlla HE arıyorsam da wraith w75i kesinlikle almam. Çok daha iyi alternatifleri var.
Evet. Keycapsler de sese büyük oranda etki eder. Hatta koyduğun zemin bile etki eder. Mouse padin üstünde kullanmak ile masa üstünde kullanmak arasında bile fark var.
Puding var hocam görselde ki tuş oluyor büyük ihtimalle sipariş verdim bu hafta gelir normal de pahalı fakat bedavaya geldi desem yeridiriyi hoş olurda çoğu tuşu takamazsın .
bir de bunun fiyatı pahalıdır. daha önce baktııgmdan biliyorum.
puding keycaps alsan iyi olur bence .
Pudingi söktüm satıcam onun yerine görseli güzel tuş bakıyordum mavş olanı gördüm sipariş verdim gümrükten geçti 3 güne gelir bakalımAlnmaz saçma gereksiz demek ,saçma geliyo bana güzel bir klavye neden alınmasın ciddi tarzda fps oyunları oynamak isteyen oyundan zevk alan insan verir alır neden almasın manyetik keyler var wootinge göre de uygun fiyat alınır tabikide para vericek durum varsa. wraithin ürünleri pişman etmedi beni hiç.apex pro mini kullanıyorum fark hissedilir tarzda diğer klavyeler ile parayı verince anlıyon farkı varsa paran al
Sağol hocam vazgeçtim aula keycaps değiştirip devamBen olsam almazdım. Aula hissiyatını asla bulamazsın o klavyede. HE klavyeler hissiyat olarak çok kötü. İlla HE arıyorsam da wraith w75i kesinlikle almam. Çok daha iyi alternatifleri var.
Evet. Keycapsler de sese büyük oranda etki eder. Hatta koyduğun zemin bile etki eder. Mouse padin üstünde kullanmak ile masa üstünde kullanmak arasında bile fark var.