pbt double shot içinde rgb geçmiyorArkadaşlar bunların koyu, siyah üstüne gri olanlarını kullanan var mı.Baskıların gözükme durumu nasıl.Sadece ondan tereddüt ediyorum
Ben rekabetçi oyun oynamıyorum, ses kasma konusunda vereceğim bilgi güvenilir olmaz. Sadece Diablo 4 var pc de oyun olarak, sezon geldikçe oynuyorumReis onlarla iyi ses kasılıyor mu ?
Onu biliyorum ama rgbsiz dogal halini soruyorum aslındapbt double shot içinde rgb geçmiyor
Burda alınca vergi çıkıyormu 30 dolarlık bir şey alabilirimBende 2 adet iem kulaklık var, shenzenaudio.com' dan almıştım, moondrop quarksz ve moondrop chu 2, bunlar wraithtte de ara ara stoğa giriyor, indirim ve stok takip edebilirsin. İkisinden de aşırı memnunum, şu konu başlığındaki postumu okuyabilirsin:
Shenzhenaudio.com'dan vergi çıkar mı?
Çıktı mı hocam ? benim aldığım tarihte dümdüz geldi ustam. ekstra vergi çıkmadı. yaklaşık 1 sene oluyor yalnız şimdi gümrük olayları baya değişti. biraz araştır. kulaklıklardan aşırı memnunum.forum.donanimarsivi.com
kz zsn pro veya wraithin kendi kulaklığı olan sense' yi kullanmadığım için karşılaştıramam fakat şu iki youtube incelemesini izlemeni ve kıyaslamanı önerebilirim:
ve wraith sense için;
hem genel olarak iem kulaklıklar hakkında bilgi edinirsin hem de sorduğun kulaklık hakkında fikrin olur.
Telefonda type-c dönüştücü ile kullanıyorum, bu dönüştürücüde kendi ses çipi var type-c' yi 3.5mm' e dönüştürüyor.dac önerin var mı hocam? aradığım hiç bir dacı bulamadım.
cx31993 dac buldum sadece masaüstünde kullanmak için bir dac arıyorum moondrop dawn pro baktım bitmiş stoklar her yerde
Ben siparişi daha bugün verdim, mavi - beyaz olandan aldım. Gelince fotoğrafını ve kendi görüşlerimi aktarırım. Linkteki kullanıcı yorumlarında baya bir fotoğraflı mesajlar var, fotoğrafları masaüstüne indirip büyüterek yakından bakabilirsin, satın alanların yorumlarını da okuyabilirsin. Tuş takımı hakkında inceleme videosunu da mutlaka izlemeni öneririm, baya detaylı ve kaliteli inceleme videosu. Saat 12' den sonra tarih değişince indirim bitebilir dikkat etArkadaşlar bunların koyu, siyah üstüne gri olanlarını kullanan var mı.Baskıların gözükme durumu nasıl.Sadece ondan tereddüt ediyorum
shine-through pbt var mı ? rgb geçiren yanipbt double shot içinde rgb geçmiyor
tr olarak arıyorsan hyperx varshine-through pbt var mı ? rgb geçiren yani
abs değil mi o?tr olarak arıyorsan hyperx var
Benim aldığım tarihte 23.03.3024 vergi çıkmamıştı, o zaman yurtdışı alışveriş koşulları günümüze göre farklıydı. Sanırım forumdaki diğer yurtdışı alışverişlerinde olduğu gibi mail atarak fatura tutarını düşük göstermelerini rica edebilirsin. Bir araştır veya yardım başlıklı konu aç, mutlaka bilen veya yakın tarihte shanzenaudio' dan yurtdışı siparişi veren birileri mutlaka yardımcı olacaktır.Burda alınca vergi çıkıyormu 30 dolarlık bir şey alabilirim