Neler Yeni

wv transporter vs ford custom

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Eagle
https://ticari.renault.com.tr/ticari-araclar/yeni-trafic-panelvan.html
ww de de opsiyon olarak kocoman ekran var yalnız
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve de esp abs gibi gibileri hepsi wv de de mevcut

ben artı bir tarafını göremedim açıkcası ford bile bu konuda aynı

mesele fort ta custom wv de de city van ya da camlı van olduğu zaman dolu paket oluyor biz de dolu paket alalım dedik ama 2 markadada dolu paket yoktu forda araba bile yoktu bizde mecbur wv panelvan aldık

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,685
İsim
uwu
bu sınıfta yakıt ve az masraflı olması yönünden renault 1 numara. renaulttan daha iyi dizel motor üretebilen bi marka yok yıllardır. uzunca bi dönem mercedes bile renaultun dizel motorlarını kullandı. vw nin parçası çok pahalı. ama bunu hakedecek kadar iyi bi araba değil. zaten panelvan sınıfında vw nin arabaları donanım yönünden bomboş oluyor. traffic de otomatik vites hariç yeni nesil binek otomobillerde bulunan bütün özellikler mevcut. biz yıllardır renault kullanıyoruz arabaların sanayi yüzü gördüğü yok nerdeyse
sadece suyunu yağını istiyor temiz kullanılmş vw lerde öyle ama dediğin gibi dizel motorları hem az yakıyor hemde performansı tatmin edici

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Eagle
sadece suyunu yağını istiyor temiz kullanılmş vw lerde öyle ama dediğin gibi dizel motorları hem az yakıyor hemde performansı tatmin edici
dizel konusundada renault ford audi mercedes olsun wv olsun çoğu marka başarılı zaten

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,402
İsim
.
selamlar biz transporter panelvan 2023 2.0 150 hp 7 ileri dsg şanzıman olan modelini aldık şu aralar hep custom görmeye başladım sizce custom alsak nasıl olurdu arabaya 1 1.5 ton yük atabiliyoruz dsg şanzıman bu yükü kaldırırmı onuda bilmiyorum iş acele olduğu için aldık hemen ve de biz wv alırken ford bayilerinde cutsom yoktu kasa değişim dönemindeymiş biz aldık yeni kasa geldi ben ne yapayım böyle şansı neyse sizce hangisi mantıklı olur şuan satıp customda alabilirim yoksa kalayımmı böyle
Ford sağlamlığı kral.
Yük atıyorsanız hata yapmışsınız vw alarak

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,685
İsim
uwu
dizel konusundada renault ford audi mercedes olsun wv olsun çoğu marka başarılı zaten
bazı motorların kronik sorunları ve parça fiyatlarını göz önüne alırsak reno motoru çok daha iyi tabi diğerleri de iyi

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Eagle
Ford sağlamlığı kral.
Yük atıyorsanız hata yapmışsınız vw alarak
çok sık değil canım 4 5 ayda bir 1 ton yada 1.5 ton görür he 3 4 yıl sonra ne kadar atarız bilemem ama şu anlık öyle

bazı motorların kronik sorunları ve parça fiyatlarını göz önüne alırsak reno motoru çok daha iyi tabi diğerleri de iyi
peki wv ninki nasıldır be knk bizde bunu almadan önce 2004 vardı 2.5 luk 130 hp kronik sorunlu diyorlardı ama 2 yıl bindik motorda bir arıza yaşamadık sence şimdiki koydukları motor nasıldır 2023 panelvan 2.0 m150 hp

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,685
İsim
uwu
çok sık değil canım 4 5 ayda bir 1 ton yada 1.5 ton görür he 3 4 yıl sonra ne kadar atarız bilemem ama şu anlık öyle

peki wv ninki nasıldır be knk bizde bunu almadan önce 2004 vardı 2.5 luk 130 hp kronik sorunlu diyorlardı ama 2 yıl bindik motorda bir arıza yaşamadık sence şimdiki koydukları motor nasıldır 2023 panelvan 2.0 m150 hp
biz 1.6tdi caddy kullanmıştık güzeldi otobanda güzel 200 le gidiyorduk 2.0 motorlar fena yakıyor ama çok iyi gidiyor

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,402
İsim
.

Usta customlar daha çok hoşuma gidiyor benim şahsen bu kasası efsane yeni çıkan

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Eagle
biz alırken yeni kasa çıkacak diye araba bulamadık fordta

biz 1.6tdi caddy kullanmıştık güzeldi otobanda güzel 200 le gidiyorduk 2.0 motorlar fena yakıyor ama çok iyi gidiyor
yok bizimki 100km sabit 6.7 7 fln yakıyor eger 80 le gidersen 5 5.5 90 la giderswende 6 6.7 gibi

birde evet güzel ama kredi imkanı olucakmı bu arabaları alırken

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,402
İsim
.
biz alırken yeni kasa çıkacak diye araba bulamadık fordta

yok bizimki 100km sabit 6.7 7 fln yakıyor eger 80 le gidersen 5 5.5 90 la giderswende 6 6.7 gibi

Usta onuda siz bileceksiniz keşke bekleseymişsiniz yıllardır değişmeyen her arabasında aynı tasarımı kullanan vw artık baydı

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Eagle
Usta onuda siz bileceksiniz keşke bekleseymişsiniz yıllardır değişmeyen her arabasında aynı tasarımı kullanan vw artık baydı
doğru diyonda ben arabanın dış görünümüne pek bakmam buda benim için pek önemli değil benim için motor yani iç güzellik önemli

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,402
İsim
.
doğru diyonda ben arabanın dış görünümüne pek bakmam buda benim için pek önemli değil benim için motor yani iç güzellik önemli
Motor iç güzellik deyip DSG kumarını oynamanız da bir hoş olmuş üstüne bir de yük ortalık 56

Top Bottom