Şimdi forza horizon 5 i 30 TL yemi almış oluyorum ve üyelik bittiğinde 30 TL vermeden oyuna giremiyormuyumgame pass'in icindeki oyunları beleşe alıyosun.
üyelik biterse oynayamazsin ve üyeliğini her ay yenilemen lazım ama ucuza daha uzun oynarım dersen 1 yillik gamepass taktiği var ytdeŞimdi forza horizon 5 i 30 TL yemi almış oluyorum ve üyelik bittiğinde 30 TL vermeden oyuna giremiyormuyum
30 TL'ye 1 ay üyelik satın alınca 1 ay boyunca gamepass içindeki oyunları oynayabiliyorsun. Üyeliği iptal edersen süre bitince giremezsiniz oyunlara.Merhaba, game pass nedir forza horizon 5 gibi oyunları aylık 30 TL verip oynamak içinmi normalde 300 TL civarında bir oyun lütfen tüm detayları açıklarmısınız.
Yok oynayamazsın. Otomatik gider.Şimdi forza horizon 5 i 30 TL yemi almış oluyorum ve üyelik bittiğinde 30 TL vermeden oyuna giremiyormuyum
Ödemeyi yaptıktan sonra gelirmiYok oynayamazsın. Otomatik gider.
Onu bilmiyorum.Ödemeyi yaptıktan sonra gelirmi
Sağol reis tşkOnu bilmiyorum.
Evet gelir. Oyunu tekrar tekrar indirmene gerek yok onu kastediyorsan.Ödemeyi yaptıktan sonra gelirmi
Yılda 360 TL ye geliyor sizce almalıyımEvet gelir. Oyunu tekrar tekrar indirmene gerek yok onu kastediyorsan.
Ben oynamak istediğim oyunları biriktirip 1-2 ay kullanıyorum. Yıllık paket alacaksan biraz araştır uyguna paketler bulursun.Yılda 360 TL ye geliyor sizce almalıyım
Nerden araştırayımBen oynamak istediğim oyunları biriktirip 1-2 ay kullanıyorum. Yıllık paket alacaksan biraz araştır uyguna paketler bulursun.