Bu şekilde 3/4'ü mü kırmızı yanıyor? Maalesef fazla bilgim yok, konsol kullanmıyorum ama 3 kırmızı hatası ring of death "ölüm çemberi" diye geçiyor, oradan biliyorum. Zamanında birçok X360 etkilemiş bir hatadır. Çözümü var mı bilmiyorum, spesifik olarak bu isim üzerinden arayabilirsiniz. Hata kodları şu şekildeymiş eğer farklıysa.x box 360 s sahibiyim konsoldaki ana tuş normalde yeşil yanması gerekirken simdi sadece kırmızı ışık yanıyor ve ekrana görüntü gelmıyor ne yapmam lazım
sağ en alttaki gibi hepsi kırmızı yanıyor teşekkür ederimBu şekilde 3/4'ü mü kırmızı yanıyor? Maalesef fazla bilgim yok, konsol kullanmıyorum ama 3 kırmızı hatası ring of death "ölüm çemberi" diye geçiyor, oradan biliyorum. Zamanında birçok X360 etkilemiş bir hatadır. Çözümü var mı bilmiyorum, spesifik olarak bu isim üzerinden arayabilirsiniz. Hata kodları şu şekildeymiş eğer farklıysa.
red ring of death mıs sorun çözümü yok mu beRed ring of death olabilir
geçmiş olsun
Bi bardak soğuk su hocam. Bu konsolların 3 tanesinden 1i bozuk çıkıyordu ilk çıktığı zamanlarda.sağ en alttaki gibi hepsi kırmızı yanıyor teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
red ring of death mıs sorun çözümü yok mu be
Red ring galiba 3 tane yanınca oluyordu. Bu arkadaşta 4 tanesi yanıyormuş.Red ring of death olabilir
geçmiş olsun
Arkadaş kendisi dedi red ring diye amaRed ring galiba 3 tane yanınca oluyordu. Bu arkadaşta 4 tanesi yanıyormuş.
Hocam görüntü kablonuzu bi kontrol eder misiniz. hepsi yanıyor ise görüntü kablosundan diyor.tam bilmiyorum ama 4 tane işik yanıyor hepsi yanıyor yani sanki çember olmus gibi
sadece kırmızı ışık var 4 ü de yanıyor
Hocam tamir ettirebilirsiniz ama çok uzun süre dayanmaz en sonunda gene hata verirsağ en alttaki gibi hepsi kırmızı yanıyor teşekkür ederim
red ring of death mıs sorun çözümü yok mu be
tahmini ne kadar ücret alırlar ki ne deger mı tamir ettirmeye acabaHocam tamir ettirebilirsiniz ama çok uzun süre dayanmaz en sonunda gene hata verir
Hocam görüntü kablonuzu bi kontrol eder misiniz. hepsi yanıyor ise görüntü kablosundan diyor.
ediyorum simdiHocam görüntü kablonuzu bi kontrol eder misiniz. hepsi yanıyor ise görüntü kablosundan diyor.
hocam bilemem ama aşırı ücret almazlar herhalde ( bu dediğim 3 halka problemi içindi ama )tahmini ne kadar ücret alırlar ki ne deger mı tamir ettirmeye acaba
ediyorum simdi