Neler Yeni

Yardım X123 aldım ama sorunum var yardım

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
bugün elime ulaştı fan çok kaliteli duruyor gerçekten ama sorn şu ki macun çıkmamış içinden bende cpu nıun pinini yamulturum diye pc ciye yaptırmak istiyorum bunu pc cide iyi bir fiyat çekti biraz düşük bi termal macun seçtim ama sizce derecelerde ne kadar fark yaratır iyi bi macun ile farkı nedir yani şimdi mx 6 alıcam bide sürdürsem pc ciye iyice para isteyecek cepte para kalmıyacak ne yapacağım bilmiyorum sizce idareten macunla kullansam yinede derece vfarkı alırmıyım sizce

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
Mert ash
pcciye yaptırma bilen bir arkadaşına yaptır pccilere güven olmaz

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Erhan Akçay
1.93 termal iletkenlik seviyesi olan ucuz macunlarla iyi seviyede olan macunlar arasında ısılarda 8/10 derece fark olur en az. Bunda sürme şekli kıvamı ve soğutucuda etki eder farka.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Arda Teksin
bugün elime ulaştı fan çok kaliteli duruyor gerçekten ama sorn şu ki macun çıkmamış içinden bende cpu nıun pinini yamulturum diye pc ciye yaptırmak istiyorum bunu pc cide iyi bir fiyat çekti biraz düşük bi termal macun seçtim ama sizce derecelerde ne kadar fark yaratır iyi bi macun ile farkı nedir yani şimdi mx 6 alıcam bide sürdürsem pc ciye iyice para isteyecek cepte para kalmıyacak ne yapacağım bilmiyorum sizce idareten macunla kullansam yinede derece vfarkı alırmıyım sizce
içinden çıkması lazım hocam termal macun.

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pcciye yaptırma bilen bir arkadaşına yaptır pccilere güven olmaz
valla MX6 aldım kral kardeşim gelince takcaz ya kendim takamam şimdi pin min yamulur allah göstermesin ::D
Mesaj otomatik birleştirildi:

1.93 termal iletkenlik seviyesi olan ucuz macunlarla iyi seviyede olan macunlar arasında ısılarda 8/10 derece fark olur en az. Bunda sürme şekli kıvamı ve soğutucuda etki eder farka.
mx6 iyi midir? ? onu aldımda

çıkmadı galiba ya bilmiyorm görmedim

Macun çıkmış arkadaşlar sadece ıslak mendil gibi bi kapta yüzden anlaymamışım mx6 yı iptal ettim geri maddi açıdan zorluk çekicektim çünki iyi oldu çıkması

Son düzenleme:

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Erhan Akçay
valla MX6 aldım kral kardeşim gelince takcaz ya kendim takamam şimdi pin min yamulur allah göstermesin ::D

mx6 iyi midir? ? onu aldımda

çıkmadı galiba ya bilmiyorm görmedim

Macun çıkmış arkadaşlar sadece ıslak mendil gibi bi kapta yüzden anlaymamışım mx6 yı iptal ettim geri maddi açıdan zorluk çekicektim çünki iyi oldu çıkması
Mx 6 iyi en iyi seçenekler arasında.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Yiğit
hocam sizin termal macun bana gelmiş :ROFLMAO:
@Bünyamina hocam fan elime ulaştı :) galiba bana fazladan bi paket daha göndermişler macun vida paketini :D
Alıntıyı görüntüle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,315
Üyeler
162,945
Son üye
Barbaris
Top Bottom