Tek fanlı olanını kullanıyorum. Soruyu direkt yazsaydınız keşke.Sorum başlıkta birkaç şey sormak istiyorum.
Kasa içi görünüşünü merak ediyorum hocam kasam küçük yükseklik genişlik olarak kurtarıyor fakat egzoz fanına sürtme yaparmı orasını merak ediyorum.Tek fanlı olanını kullanıyorum. Soruyu direkt yazsaydınız keşke.
Görünüşü çok iyi değil, anlar sürekli rengarenk yanıyor ama bütçe dostu. Ben tek fanlı kullandığım için egsoz fanına sürtme gibi bir durum olmadı. Duo'da da almaz diye düşünüyorum arada baya boşluk kalıyor. Kasa yanımda olmadığı için resmini atamıyorum şuan.Kasa içi görünüşünü merak ediyorum hocam kasam küçük yükseklik genişlik olarak kurtarıyor fakat egzoz fanına sürtme yaparmı orasını merak ediyorum.
İmkanınız olduğu zaman bana resim atabilme şansınız varmı acaba.Görünüşü çok iyi değil, anlar sürekli rengarenk yanıyor ama bütçe dostu. Ben tek fanlı kullandığım için egsoz fanına sürtme gibi bir durum olmadı. Duo'da da almaz diye düşünüyorum arada baya boşluk kalıyor. Kasa yanımda olmadığı için resmini atamıyorum şuan.