Denemek lazım ayarını bulmak gerek. BIOS güncellemeni kesin yap. Bütçe varsa tabii CL26 al çalışmazsa düşürürsün frekansı.Hocam bu royal serisi cl26 stabil çalışmaz mı?
Dostum x3d bir işlemcin var, ram gecikmelerinin 26, 28 olması hiç bişey değiştirmeyecek senin için. 6000/30 ya da 6400/32 almanla bi fark olmayacak yani. Hatta 6400 çalıştığı sürece daha fazla verim alırsın CL sinin düşük olmasına nazaranHocam illa gskill var aklımda. CL 28 olursa sevinirim 6000.
Kanka bütçe var ya almışken en iyisini alayım diyorum. Ne dedin az önce attığım Royale?Denemek lazım ayarını bulmak gerek. BIOS güncellemeni kesin yap. Bütçe varsa tabii CL26 al çalışmazsa düşürürsün frekansı.
bence benim attıklarımdan birini al geç şuan kalite olarak daha üsttü sadece para israfıKanka bütçe var ya almışken en iyisini alayım diyorum. Ne dedin az önce attığım Royale?
Kanka bütçe var ya almışken en iyisini alayım diyorum. Ne dedin az önce attığım Royale?
+++Dostum x3d bir işlemcin var, ram gecikmelerinin 26, 28 olması hiç bişey değiştirmeyecek senin için. 6000/30 ya da 6400/32 almanla bi fark olmayacak yani. Hatta 6400 çalıştığı sürece daha fazla verim alırsın CL sinin düşük olmasına nazaran