Neler Yeni

Öneri Xbox 360 Gamepadi hala alınır mı?

AKAsienna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Akif Kaya

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
Xbox 360 Wireless gamepad almak istiyorum, malum yenileri bayağı pahalı, hala alınır mı? Windows 10'da düzgün çalışıyor mu?
Bir de adaptör tarzı bir şey gerekiyor mu yoksa bluetooth ile çalışır mı?
Gamepad için güvenilir bir satıcı varsa link verebilir misiniz?
aldın mı memnun musun?

72dvt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Davut Çiftçi
Alınır, her oyunu destekliyor neredeyse ve sıkıntısız çalışıyor. Ben kullanıyorum şahsen ve tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırım Wireless için Microsoft'un bir cihazı gerekiyordu. Ama kendisi 200TL gibi bir fiyatta. :D
Xbox controller hala memnun musun? Sorun başına geldi mi ? cevap verseniz çok sevinirim

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Xbox controller hala memnun musun? Sorun başına geldi mi ? cevap verseniz çok sevinirim
O zamanlar başka bir arkadaş bu hesapta forumda dolaşırken yazmış galiba, ben hiç Xbox Controller kullanmadım PC'de. Geçen sene arkadaşım hesabı olmadığı için benim hesabımdan girmişti de foruma. Kusura bakmayın.

O zamanlar başka bir arkadaş bu hesapta forumda dolaşırken yazmış galiba, ben hiç Xbox Controller kullanmadım PC'de. Geçen sene arkadaşım hesabı olmadığı için benim hesabımdan girmişti de foruma. Kusura bakmayın.
Ama bir sorun yaşayacağınızı sanmam. İleride desteği kesilir mi yeni oyunlarda emin değilim ama büyük ihtimalle bir sorun yaşatmaz. Microsoft'un kendi markası ve kendi işletim sistemi nasılsa.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,401
İsim
Kaan
Yok, ben dualshock 4 kullanıyorum sony'den asla şaşmam, ds4 bozulduktan sonra dual sense (ps5) gamepad almayı düşünüyorum.
hocam eğer replika kullanıyorsanız önerir misiniz yoksa replika 360lar daha mı iyidir

hocam eğer replika kullanıyorsanız önerir misiniz yoksa replika 360lar daha mı iyidir
şimdi gördüm orijinalmiş galiba sizinki

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,157
Üyeler
167,620
Son üye
AnnTi
Top Bottom