Öneri Xbox 360 Gamepadi hala alınır mı?

Yok hayır,steamde dual shock 4 desteği var hiç bir ekstra program yüklemeden tak çalıştır kullanabiliyorsun oyunlarda.
Orjinal ds4 değil ,
Ayrıca bağlayan forumda arkadaşlar var hepsi program lazım diyor

Güzel Kardeşim bende sana bağlayanlar var diyorum , arkadaşın alacağı orjinal ds4 değil. Çakma ds4lerde o olay farklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Doğukan Fidan
Bazı oyunlarda DS4 desteği adam akıllı bulunmuyor. 3. Parti uygulamaları kullanmak zorunda olduğun olabiliyor.

Güzel Kardeşim bende sana bağlayanlar var diyorum , arkadaşın alacağı orjinal ds4 değil. Çakma ds4lerde o olay farklı

@Doğukan Fidan
Steami büyük ekran modunda açtığın zaman gamepad otomatik devreye giriyor sonra istediğin oyuna giriyorsun, orjinal veya çakma farketmiyor bende orjinal var fakat çakma olanlarda oynayabiliyor.

Bazı oyunlarda DS4 desteği adam akıllı bulunmuyor. 3. Parti uygulamaları kullanmak zorunda olduğun olabiliyor.
Şuana kadar hiç bir oyunda sorun yaşamadım fakat belki lazım olur diye bilgisayarımda ds4 windows programı var.

Alınabilir bence

bende kablolu var ama sürekli şarj bitti yazıyor ve yanıp sönyüro

Hocam umarım 'ds4 windows' uygulamasını biliyorsunuzdur boyutu çok küçük eğer steamde sorun yaşıyorsanız bu programla sorunsuz oynayabilirsiniz.
Biliyorum zamanında kullandım zaten. Şu an XBOX Gamepadi kullandığım için sıkıntı yok.

Xbox 360 Wireless gamepad almak istiyorum, malum yenileri bayağı pahalı, hala alınır mı? Windows 10'da düzgün çalışıyor mu?
Bir de adaptör tarzı bir şey gerekiyor mu yoksa bluetooth ile çalışır mı?
Gamepad için güvenilir bir satıcı varsa link verebilir misiniz?
dostum xbox 360 controler for pc alıcaksın ya da xbox 360 kolu + wirrless adaptör alıcaksın sakın wirrless alıp şarz kablosi ile bağlamayı düşünme olmaz yoksa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,171
Üyeler
183,396
Son üye
Aykiriman
Geri