yurtdışından tanıdıgınız var ise xkey getirebilirsiniz ama montajı zor olur yada jtag attırmanız lazımE model Xbox 360 var bende. Üretim tarihi 2014 10. Ay, rgh 3 için anakartın Corona olması lazım, ki ben ne olduğunu bilmiyorum bunlar dışında kırmak için herhangi bir yol var mı?
xbox 360 lar bitti artık artık magzayıda kullanamıyorsun online da oynayamıyorsunuz diye biliyorum en mantıklı seçenek dedigim gibi xkey eger jtag atılmıyorsa oda çok paraya mal olur size gidip istedginiz oyunları türkiyeden sahibindenden 2.el alarak oynayabilirsinizJtag de 8. Aydan sonra olmuyor diyorlar o nasıl olcak
Onu biliyorum, destek bu yaz kesildi. Oluyorsa jtag veya rgh yaptırcam, baktırcam onun için. İnşallah olur, yoksa satmak da ayrı sıkıntı.xbox 360 lar bitti artık artık magzayıda kullanamıyorsun online da oynayamıyorsunuz diye biliyorum en mantıklı seçenek dedigim gibi xkey eger jtag atılmıyorsa oda çok paraya mal olur size gidip istedginiz oyunları türkiyeden sahibindenden 2.el alarak oynayabilirsiniz
Geçenlerde Xbox live indirimi gelince sorun verdi, güncellemeyi yapamadım, depolama aygıtı bulunamadı diyor. İki kolu da bozuk o ayrı mesele, hem kırılabilir değilse yenisini almak istiyorum ki yenisini almak için paraya ihtiyacım olacak. Yoksa ben de isterim tutmayı. Ayrıca 2. El, temiz ne kadar sayılır bilemem. Kime göre, neye göre?Temizse 5 yıl daha tut koleksiyon olarak iyi para eder