Çözüldü✓ Thermalright Frozen Warframe Pro 360 alınır mı??

Ekranı hoşuma gitti su sesi yok pump full speed fanlar her şey full speed evet ses var ama beni rahatsız etmiyor fan sesi kulaklık var olmasada oyuna odaklandığım için yada dizi filme sorun olmuyor
ya şu işlemci sıcaklığı olayını bi kesinleştirelim ekranda cpu sıcaklığı yazan kısımda sıvı soğutmanın sıvı sıcakığımı yoksa işlemci sıcaklığınımı gösteriyor? kimi öyle kimi böyle demiş kafa karıştı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ödeme sorunsa asgari ödeyip öteki aya kalanı da ödersin ama sen bilirsin alışveriş faizi yansır banka tarafından ekstre borcu tam ödenmediği için
extre kesilsin sonraki gün 2 taksit yaparak alıcam asgari falanda ödemicem taksit tutarı neyse vercem işte

Bekle az kaldı zaten Çarşamba Perşembe falan alırsın
aynen hafta içi alsam cuma ya da cumartesi gelmiş olur heralde

tamamdır o zaman içim rahat bi şekilde alcam hocam

global 6 yıl olması tr de iş görüyormu peki? mesela bende asus ekran kartı var garantisi 3yıl asus tarafınden veriliyor galiba bu tr içinde geçerlimi yoksa standart yine 2 yılmı ?
Asusun hangi modeli? Rog tuflar 3 seneydi tr içi en son. Global 6yıl da eğer yurtdışında tanıdık varsa iş görebiliyor. Ben arcticte fransaya göndertmiştim ürün sorun çıkardığında arkadaşım getirtmişti mesela.

ya şu işlemci sıcaklığı olayını bi kesinleştirelim ekranda cpu sıcaklığı yazan kısımda sıvı soğutmanın sıvı sıcakığımı yoksa işlemci sıcaklığınımı gösteriyor? kimi öyle kimi böyle demiş kafa karıştı

extre kesilsin sonraki gün 2 taksit yaparak alıcam asgari falanda ödemicem taksit tutarı neyse vercem işte

aynen hafta içi alsam cuma ya da cumartesi gelmiş olur heralde
Ekrana tarih saat CPU gpu sıcaklığı yazar seçiyorsun oradan standart öyle fazla kurcalamadim ama özelleştirilmiş rpm hızı CPU % gpu % falan koyabiliyorsun galiba

Asusun hangi modeli? Rog tuflar 3 seneydi tr içi en son. Global 6yıl da eğer yurtdışında tanıdık varsa iş görebiliyor. Ben arcticte fransaya göndertmiştim ürün sorun çıkardığında arkadaşım getirtmişti mesela.
bendeki ekran kartı asus prime
bahsettiğim aio asus rayinjumuydu neydi o mesela

Ekrana tarih saat CPU gpu sıcaklığı yazar seçiyorsun oradan standart öyle
tamam işte cpu sıcaklığı cidden cpuyumu gösteriyor yoksa sıvının sıcaklığınımı

Ryujiinler, tuflar vs 3 yıl oluyor evet

CPU sıcaklığını gösteriyor hw den bakıyorum aynı değerler

6 yıl muhabbeti fosmu yani tr de

tamamdır eyw o zaman sıkıntı yok
Gif video koyulabiliyor ekrana miss gibi hazır font ve resim giflerde var programında oradan da seçebilirsin ekrana

Gif video koyulabiliyor ekrana miss gibi hazır font ve resim giflerde var programında oradan da seçebilirsin ekrana
sen baya memnunsun o zaman degistirme gibi düşüncen varmi

sen baya memnunsun o zaman degistirme gibi düşüncen varmi
Şuan mı yok ekran kartını sattım 9070 xt alacaktım vazgeçtim 9080 xt ve 5080 süper bekliyorum sıvı.sogutma gayet yeterli tatmin edici valoda Max 72 görüyorum diğer oyunlarda ise 50-67 arasında geziniyorlar boşta 39-43 derece mesela tatmin ediyor parasına göre gayet iyi ürün

Şuan mı yok ekran kartını sattım 9070 xt alacaktım vazgeçtim 9080 xt ve 5080 süper bekliyorum sıvı.sogutma gayet yeterli tatmin edici valoda Max 72 görüyorum diğer oyunlarda ise 50-67 arasında geziniyorlar boşta 39-43 derece mesela tatmin ediyor parasına göre gayet iyi ürün
benimki o kadar ısınmaz bile zaten

Geri