Neler Yeni

Xbox 360 Kırılmaz Mı?

Ethn0siDe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Rüzgar Seğmenoğlu
E model Xbox 360 var bende. Üretim tarihi 2014 10. Ay, rgh 3 için anakartın Corona olması lazım, ki ben ne olduğunu bilmiyorum bunlar dışında kırmak için herhangi bir yol var mı?

asko56

80+ Silver
E model Xbox 360 var bende. Üretim tarihi 2014 10. Ay, rgh 3 için anakartın Corona olması lazım, ki ben ne olduğunu bilmiyorum bunlar dışında kırmak için herhangi bir yol var mı?
yurtdışından tanıdıgınız var ise xkey getirebilirsiniz ama montajı zor olur yada jtag attırmanız lazım

Ethn0siDe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Rüzgar Seğmenoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yurtdışından tanıdıgınız var ise xkey getirebilirsiniz ama montajı zor olur yada jtag attırmanız lazım
Jtag de 8. Aydan sonra olmuyor diyorlar o nasıl olcak

asko56

80+ Silver
Jtag de 8. Aydan sonra olmuyor diyorlar o nasıl olcak
xbox 360 lar bitti artık artık magzayıda kullanamıyorsun online da oynayamıyorsunuz diye biliyorum en mantıklı seçenek dedigim gibi xkey eger jtag atılmıyorsa oda çok paraya mal olur size gidip istedginiz oyunları türkiyeden sahibindenden 2.el alarak oynayabilirsiniz

Ethn0siDe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Rüzgar Seğmenoğlu
xbox 360 lar bitti artık artık magzayıda kullanamıyorsun online da oynayamıyorsunuz diye biliyorum en mantıklı seçenek dedigim gibi xkey eger jtag atılmıyorsa oda çok paraya mal olur size gidip istedginiz oyunları türkiyeden sahibindenden 2.el alarak oynayabilirsiniz
Onu biliyorum, destek bu yaz kesildi. Oluyorsa jtag veya rgh yaptırcam, baktırcam onun için. İnşallah olur, yoksa satmak da ayrı sıkıntı.

Ethn0siDe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Rüzgar Seğmenoğlu
Temizse 5 yıl daha tut koleksiyon olarak iyi para eder :)
Geçenlerde Xbox live indirimi gelince sorun verdi, güncellemeyi yapamadım, depolama aygıtı bulunamadı diyor. İki kolu da bozuk o ayrı mesele, hem kırılabilir değilse yenisini almak istiyorum ki yenisini almak için paraya ihtiyacım olacak. Yoksa ben de isterim tutmayı. Ayrıca 2. El, temiz ne kadar sayılır bilemem. Kime göre, neye göre? 😃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,259
Üyeler
166,505
Son üye
selcuk61
Top Bottom