Çözüldü✓ Xbox 8-9. Nesil Nerden Alınmalı?

kadirt.

80+
Reaksiyon skoru
17
Merhaba arkadaşlar,

Uzun süre boyunca almak için kol araştırdım ve en sonunda xbox gen 8 veya 9 dan birisini almaya karar verdim.

Fakat şimdi de nerden almam gerektiği konusunda kararsızım. İkinci eller sıfırlarına göre oldukça uygun fakat başına bir şey
gelme durumu, garanti durumu vs. bunlardan dolayı şüphelerim var.

Sıfırda ise fiyatları hem gereğinden fazla hem de aralarında fiyat farkı var replika olabileceğinden şüpheleniyorum bu sefer de.
Kısacası sıfır veya ikinci el, önerebileceğiniz güvenilir bir yer var mı? Teşekkürler.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu linkteki güvenilir midir en ucuz bu gözüküyor

Son düzenleme:
Brom böyle bir kol alacaksan ikinci ele girme derim. Çoğu ikinci el olarak satılan kollarda drift problemi var. Başını çok fena ağrıtır.
Gamepad alacaksan gidip Media Markt, Teknosa gibi teknoloji mağazalarından kendin alacaksın. İnternetten istediğin kollar genellikle tozlu oluyor ve o tozlar kolun içine girebiliyor. Başını ağrıtabiliyor. Kolu alacaksan brom tavsiyem, duracell'in sarjlı pillerinden 1 çift ve yine duracell'in pil şarj aleti. Yoksa her seferinde pil almak zorunda kalacaksın. 8. nesil alma bence. Alacaksan 9. nesil al, sıfır al. Hem güncel hem de çok güzel. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum gamepad'i. Ve çok tozlu bir ortamda kaldığı için analoglarından birinde drift problemi oldu. Microsoft'un müşteri desteği sağolsun, garantiye gönderdim. Yenisini gönderdiler bana. Yani Microsoft'un garanti politikasına hayran kalacaksın. Şimdiden hayırlı olsun brom.

Ben itopya dan aldım sende normal bilindik sitelerden alabilirsin Hepsiburada Amazon itopya vs tr xbox garantili osun

Son düzenleme:
Fly Technology sitesinden almani onermem, sikayet var'i kontrol ettigimde kullanilmis urun vs. olaylari gordum hep. Outlet urun falan satiyorlar gibime geldi. Oradan almak yerine direkt ITOPYA uzerinden satin al, 50TL fazla sadece ve ITOPYA markasinin guvencesi olur.

Xbox Series Wireless 9. Nesil/ITOPYA-2399TL

9. Nesil Amazon Almanya
Yada itopyada falan indirime giriyor bazen

Brom böyle bir kol alacaksan ikinci ele girme derim. Çoğu ikinci el olarak satılan kollarda drift problemi var. Başını çok fena ağrıtır.
Gamepad alacaksan gidip Media Markt, Teknosa gibi teknoloji mağazalarından kendin alacaksın. İnternetten istediğin kollar genellikle tozlu oluyor ve o tozlar kolun içine girebiliyor. Başını ağrıtabiliyor. Kolu alacaksan brom tavsiyem, duracell'in sarjlı pillerinden 1 çift ve yine duracell'in pil şarj aleti. Yoksa her seferinde pil almak zorunda kalacaksın. 8. nesil alma bence. Alacaksan 9. nesil al, sıfır al. Hem güncel hem de çok güzel. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum gamepad'i. Ve çok tozlu bir ortamda kaldığı için analoglarından birinde drift problemi oldu. Microsoft'un müşteri desteği sağolsun, garantiye gönderdim. Yenisini gönderdiler bana. Yani Microsoft'un garanti politikasına hayran kalacaksın. Şimdiden hayırlı olsun brom.
Hocam sizin kolun garantisi microsoft türkiye mi ithalatçı mı ben de olası bir sorun yaşarsam ithalatçı garanti de değişim sağlar mı ona göre şimdi gidip teknosadan almayı düşünüyorum

Sahibinden garantili açılmamış bulursun uygun fiyata

9. Nesil Amazon Almanya
Yada itopyada falan indirime giriyor bazen
Hocam almanya olanlarda garanti nasıl oluyor bir sıkıntı yaşarsak türkiyde değişim vs. sağlıyolar mı?
Bir de link var mı acaba ikinci el yazıyodu güvenemedim.

Hemen zam gelmiş bile 2500 aşağı sıfır yok Amazon almanya alırsam problem yaşar mıyım garanti konusunda?

Ben itopya dan aldım sende normal bilindik sitelerden alabilirsin Hepsiburada Amazon itopya vs tr xbox garantili osun
Hocam sizin aldığınız tr garantili mi ? 2400 e bu var garantisi yazmıyor fakat

Son düzenleme:
Hocam sizin kolun garantisi microsoft türkiye mi ithalatçı mı ben de olası bir sorun yaşarsam ithalatçı garanti de değişim sağlar mı ona göre şimdi gidip teknosadan almayı düşünüyorum
Evet evet Microsoft Türkiye garantili. Gönül rahatlığıyla teknosadan gidip alabilirsin

benim dualsensede bir süre tozlu ortamda kaldı arkadaşın ds4 ünü direk tozların bağımsızlığını ilan ettiği yerden çıkardık ikisindede drift problemi yok :D ayrıca dediğin gibi 9. nesil almak daha mantıklı bu konuda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,429
Üyeler
183,427
Son üye
tayfuneser1903
Geri