mdasdemir
80+
- Reaksiyon skoru
- 117
500 lira için 2. Elin kahrını çekme. Garanti süresiyle onu cikartiyosun zaten1.5k ya ikinci elini mi almalıyım yoksa bunu mu almalıyım?
500 lira için 2. Elin kahrını çekme. Garanti süresiyle onu cikartiyosun zaten1.5k ya ikinci elini mi almalıyım yoksa bunu mu almalıyım?
Ellerinden gelse araba alırken nays kullanacak tipler bunlar. Peşin fiyatına taksit olan ürünleri 100lira indirim için nakit alanın aklından şüphe ederim.Evet hissediyorum nays ile şu kadara gelecek diyenler geliyor hissediyorum![]()
bitmis herhalde500 lira için 2. Elin kahrını çekme. Garanti süresiyle onu cikartiyosun zaten
Param var alıyorum ve taksit yapmaya ihtiyaç duymuyorum. Tercih meselesi. Aklımda bir sorun olduğunu da düşünmüyorum.Ellerinden gelse araba alırken nays kullanacak tipler bunlar. Peşin fiyatına taksit olan ürünleri 100lira indirim için nakit alanın aklından şüphe ederim.
Fark ykÜrünler arasında renk dışında fark var mı? Bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim.![]()
Xbox Series Wireless 9.Nesil Siyah GamePad | ITOPYA
Xbox Series Wireless 9.Nesil Siyah GamePad En iyi fiyat seçenekleri ile QAT-00009 ITOPYA'dawww.itopya.com
Fark yk
bir üst mesajda attığım ürün 9. nesil mi acaba hocamNays ile Microsoft'un ortağı oldum![]()
evt 9. nesilMerhaba bu ürün 9. nesil değil mi https://www.amazon.com.tr/Xbox-Kabl...87d-bef2-a510e7cd14e6&pd_rd_i=B0BSGYSK88&th=1
Evet yön tuşlarına bakarak anlayabilirsin 8. Nesil olanlar + şeklinde 9. Nesil olanlar yuvarlakbir üst mesajda attığım ürün 9. nesil mi acaba hocam
Bunlar 8. nesilbir üst mesajda attığım ürün 9. nesil mi acaba hocam
teşekkürler hocam cansınız <3