BluetoothArkadaşlar bilgisayara bağlarken dungle var mı yoksa Bluetooth üzerinden mi bağlanıyor
Sanki bizde para yok. eNfLaSyOniSt oRtAmDa nAkit HarCıyOruM çünKü pAraM vaRParam var alıyorum ve taksit yapmaya ihtiyaç duymuyorum. Tercih meselesi. Aklımda bir sorun olduğunu da düşünmüyorum.
dün vardıKeşke pembesi olsaydı bu fiyata. Hanıma hediye olarak alırdım.
Mor renk gayet güzel hocam. Şans ve para getirir ondan aldım fiyat diyip hediyeyi yücelt. Pembe olan gerçekten çok çocuksu duruyor. Her rengi canlı kanlı gördüm desem yeridirKeşke pembesi olsaydı bu fiyata. Hanıma hediye olarak alırdım.
Amazon Germany üzerinden alınan ürünlerin garantisi TR de geçiyor. Bende Xbox Stellar Shift kontrolcüyü Amazon Germany üzerinden satın aldım, MS hesabıma kayıt ettiğimde 2 yıl garantili olarak göründü.Bildiğim kadarıyla garantisi türkiyede geçmiyor fakat satıcı amazon olduğu için herhangi bir arıza durumunda ilgileneceklerini düşünüyorum.
Amazon’da siyahı indirime girsede alsak
ama nays cashbacki çalışmıyorXbox Series Wireless 9.Nesil Siyah GamePad | ITOPYA
Xbox Series Wireless 9.Nesil Siyah GamePad En iyi fiyat seçenekleri ile QAT-00009 ITOPYA'dawww.itopya.comitopya'da siyah ve beyazı neredeyse aynı fiyatta zaten.Xbox Series Wireless 9.Nesil Robot White GamePad | ITOPYA
Xbox Series Wireless 9.Nesil Robot White GamePad En iyi fiyat seçenekleri ile QAS-00009 ITOPYA'dawww.itopya.com
Peşin fiyatına 6 taksit var mı bundaXbox Series Wireless 9.Nesil Siyah GamePad | ITOPYA
Xbox Series Wireless 9.Nesil Siyah GamePad En iyi fiyat seçenekleri ile QAT-00009 ITOPYA'dawww.itopya.comitopya'da siyah ve beyazı neredeyse aynı fiyatta zaten.Xbox Series Wireless 9.Nesil Robot White GamePad | ITOPYA
Xbox Series Wireless 9.Nesil Robot White GamePad En iyi fiyat seçenekleri ile QAS-00009 ITOPYA'dawww.itopya.com
Enflasyon ortamında nakit bir şeyler almak pek mantıklı değil. Finansal istikrarınızı kuvvetlendirmek istiyorsanız böyle dönemlerde mümkün olduğunca borçlanarak ödemeler tercih etmelisiniz. Vade farkı olsa dahi taksit yapma veya tek çekim üzerinden 25.000 TL limitin altındaki bir kredi kartı ile %25 asgari ödemesini yapma gibi. Bu tarz seçimler nays'tan alacağınız 200 TL cashbacki enflasyonun kümülatif artışıyla hayli hayli dengeler hatta üstüne koyar.ama nays cashbacki çalışmıyor
Yoo enflasyonla alakası yok kredi kartında borç görmek hoşuma gitmiyor bu kadar basit.Sanki bizde para yok. eNfLaSyOniSt oRtAmDa nAkit HarCıyOruM çünKü pAraM vaR