Neler Yeni

xbox 9. nesil controller sapıttı

mxstafay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mustafa yiğit
xbox series s kullanıyorum ve kullanırken son zamanlarda sağ analog yukarıya doğru kaymaya başladı bunu gta da farkettim belki oyundadır diye biraz oynadım ama başka oyunlardada oldu bende xboxdaki test programını açtım ve cidden yukarıya doğru kayıyo sizce ne yapmalıyım

Shix2x

80+ Bronze
xbox series s kullanıyorum ve kullanırken son zamanlarda sağ analog yukarıya doğru kaymaya başladı bunu gta da farkettim belki oyundadır diye biraz oynadım ama başka oyunlardada oldu bende xboxdaki test programını açtım ve cidden yukarıya doğru kayıyo sizce ne yapmalıyım
İçini açıp toz falan varsa temizleyebilirsin. En ilkel yöntem bu.

Shix2x

80+ Bronze
Yani tekrar toplayabileceksen bi denemelisin bence içini açıp temizlemeyi. Toplayamıyacaksan hiç açma yolla gitsin garantiye. Veya konsolu resetlemeyi deneyebilirsin.

mxstafay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mustafa yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani tekrar toplayabileceksen bi denemelisin bence içini açıp temizlemeyi. Toplayamıyacaksan hiç açma yolla gitsin garantiye. Veya konsolu resetlemeyi deneyebilirsin.
konsolu nasıl restliyicem ve içni açamam kendime güvenmiyorum

Shix2x

80+ Bronze
konsolu nasıl restliyicem ve içni açamam kendime güvenmiyorum
Kumandanızı kapatıp açın: Xbox düğmesini  5-10 saniye basılı tutarak kumandanın kapanmasını bekleyin. Birkaç saniye bekleyin, ardından oyun kumandasını tekrar açmak için Xbox düğmesini  yeniden basılı tutun. Olmuyorsa garantiye gönderin.

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
drift sorunu var yolla garantiye direk sıfırını veriyorlar

mxstafay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mustafa yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kumandanızı kapatıp açın: Xbox düğmesini  5-10 saniye basılı tutarak kumandanın kapanmasını bekleyin. Birkaç saniye bekleyin, ardından oyun kumandasını tekrar açmak için Xbox düğmesini  yeniden basılı tutun. Olmuyorsa garantiye gönderin.
arada bir pcye bağlıyorum her seferinde sıfırlıyorum yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

1712867429275.png

drift sorunu var yolla garantiye direk sıfırını veriyorlar

içine aldığım yerdenmi garanti talebi oluşturuluyor

Top Bottom