Neler Yeni

Xbox 9. Nesil Controller

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
Dandik gamepadler ve çok fazla plastation kafelerde zamanım geçti. En son çıkan dualsense de oynadım. Hiç biri bana Xbox 9. Neslin verdiği rahatlığı vermedi. Ne el ağrıyor ne baş parmakların acıyor. Mükemmel tepki süresi ve hareket kontrolü. Bence piyasanın en iyisi 9. Nesil. Bence 9. Nesilden şaşma basit ve kullanışlı
Tamam ozaman

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Fatih Ayhan

TheworstD32132

80+ Bronze
Haberin olsun o kol bluetooth 4 kullanıyor uzak mesafede bolca gecikme sorunu yaşayacaksın,plastik kalitesi haricinde dualsense'în yanında geçebilecek bir özelliği yok. Xbox kolu alacaksan git 2.el 8.nesil kol al ,bu xbox odunu nerede görsem fanboyluğunu yapanlar var s**kopata girdim övüyorlar,shift e girdim övüyorlar,reddite girdim övüyorlar youtube girdim gene övüyorlar ben kullandım bu kolu ama neresini övdüklerini anlamadım bu odun neden bu kadar övülüyor la
Mesaj otomatik birleştirildi:

:D :D :D :D tmm kesin öyledir
Elindeki gamepadi övüp savunmanın mantığı yok lightbar yok,oyunla uyumlu ışıklandırma yok,touchpad yok,mikrofon yok,batarya yok,adaptive trigger yok,haptic feedback yok,jiroskop yok,hoparlör yok hiçbir şey yok xbox one ile aynı sadece üstünü tamamlamışlar o kadar.

Son düzenleme:

Cihangir

80+ Gold
Haberin olsun o kol bluetooth 4 kullanıyor uzak mesafede bolca gecikme sorunu yaşayacaksın,plastik kalitesi haricinde dualsense'în yanında geçebilecek bir özelliği yok. Xbox kolu alacaksan git 2.el 8.nesil kol al ,bu xbox odunu nerede görsem fanboyluğunu yapanlar var s**kopata girdim övüyor,shift e girdim övüyor,reddite girdim övüyor youtube girdim övüyor ben kullandım bu kolu ama neresini övdüklerini anlamadım bu odun neden bu kadar övülüyor la

Elindeki gamepadi övüp savunmanın mantığı yok lightbar yok,oyunla uyumlu ışıklandırma yok,touchpad yok,mikrofon yok,batarya yok,adaptive trigger yok,haptic feedback yok,jiroskop yok,hoparlör yok hiçbir şey yok xbox one ile aynı sadece üstünü tamamlamışlar o kadar.
tmm sen çok bilgilisin anladık

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
Haberin olsun o kol bluetooth 4 kullanıyor uzak mesafede bolca gecikme sorunu yaşayacaksın,plastik kalitesi haricinde dualsense'în yanında geçebilecek bir özelliği yok. Xbox kolu alacaksan git 2.el 8.nesil kol al ,bu xbox odunu nerede görsem fanboyluğunu yapanlar var s**kopata girdim övüyorlar,shift e girdim övüyorlar,reddite girdim övüyorlar youtube girdim gene övüyorlar ben kullandım bu kolu ama neresini övdüklerini anlamadım bu odun neden bu kadar övülüyor la

Şuan ne kullanıyorsun peki?

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
Arkadaşlar orijinal Dualsense aldım N11'den. 2.250 gibi bir fiyata denk geldi normalde 2.600 lira. Gelsin bakalım deneyimimi aktarırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,053,265
Üyeler
167,278
Son üye
JusticeWarrior