Neler Yeni

Xbox 9. Nesil Controller

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
Fatih Ayhan
Ben de geçenki indirimden 1300 TL'ye pembe xbox 9. nesil kolu almıştım. Aklımda daha önceden msi gc30 v2 almak vardı fakat fiyatı çok fazla arttı ilk bakmaya başladığımdan bu yana. Şu an da 9. nesil ile aralarında pek bir fark yok fiyat anlamında. Değer değmez tartışılır. Bu devirde artık herhangi bir teknolojik ürünün hala micro-usb kullanması çok büyük bir eksi benim gözümde çünkü kabloyu geçtim soket bile çok çabuk bozulabiliyor. Soket içindeki pimler yamulup eğilme şansı çok yüksek. Xbox 9. nesile kendim detaylı bir ölü bölge testi yaptım. Neredeyse hiç ölü bölgesi yok. Windows ile microsoft ürünü olduğu için zaten tam uyumlu. Titreşimi ne çok fazla ne çok az. Oyuna göre bulunulan ortama göre mükemmel tepkiler veriyor. Benim önerim 9. nesil harici bir gamepad alacaksanız aradaki fark özelliklere göre de tabi 500-600 lira ve üzerindeyse farklı bir gamepad alabilirsiniz ama daha az ise 9. nesil alın geçin.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,781
İsim
Kerem Çavuş
Arada fark olsa bile alınabilcek en iyi gamepad bence , dualsense ve gc30 kaliteli olarak xbox 9. nesile göre geride

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
Ben de geçenki indirimden 1300 TL'ye pembe xbox 9. nesil kolu almıştım. Aklımda daha önceden msi gc30 v2 almak vardı fakat fiyatı çok fazla arttı ilk bakmaya başladığımdan bu yana. Şu an da 9. nesil ile aralarında pek bir fark yok fiyat anlamında. Değer değmez tartışılır. Bu devirde artık herhangi bir teknolojik ürünün hala micro-usb kullanması çok büyük bir eksi benim gözümde çünkü kabloyu geçtim soket bile çok çabuk bozulabiliyor. Soket içindeki pimler yamulup eğilme şansı çok yüksek. Xbox 9. nesile kendim detaylı bir ölü bölge testi yaptım. Neredeyse hiç ölü bölgesi yok. Windows ile microsoft ürünü olduğu için zaten tam uyumlu. Titreşimi ne çok fazla ne çok az. Oyuna göre bulunulan ortama göre mükemmel tepkiler veriyor. Benim önerim 9. nesil harici bir gamepad alacaksanız aradaki fark özelliklere göre de tabi 500-600 lira ve üzerindeyse farklı bir gamepad alabilirsiniz ama daha az ise 9. nesil alın geçin.
Yani gc30 yerine xbox 9. Nesil'i mi tercih ediyorsunuz?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar bu ürünü buldum satıcı Amazon. Fiyatına göre alınır mı?

n11'de teknodeposu diye bir satıcı var. Ara ara stok giriyor. 1850-1900 arası oluyor fiyat. Birde %10 n11 indirimi kullanıyorsun. (Maksimum 110 TL) Birde Onu NAYS ile alsan %10'da oradan gelse 1600 TL gibi bir fiyata almış olursun. Ben geçen hafta aldım. Bir problem yok.

Cihangir

80+ Gold

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
gc30 yerine xbox 9. nesil almak daha iyi
Hmmmm tamam
Mesaj otomatik birleştirildi:

n11'de teknodeposu diye bir satıcı var. Ara ara stok giriyor. 1850-1900 arası oluyor fiyat. Birde %10 n11 indirimi kullanıyorsun. (Maksimum 110 TL) Birde Onu NAYS ile alsan %10'da oradan gelse 1600 TL gibi bir fiyata almış olursun. Ben geçen hafta aldım. Bir problem yok.
O ürünü buldum ama link attığımda bozuk çıkıyor

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
Para tuzağı uzak dur bu odundan.
Satıcı amazon kanka ama?

Kanka şöyle söyleyeyim bana yani erken lazım 1 ay falan bekleyemem gibi yani

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
Amazon para tuzağı değil bu gamepad para tuzağı içinde hiçbir özellik barındırmayan odun bu.
9. Nesil mi?

Cuma günü ince hesapta gaming gecesi mi ne vardı ben ona bir bakayım orada eğer hangisi baya uygun düşmüşse onu alırım

Cihangir

80+ Gold

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Abdullah
Dandik gamepadler ve çok fazla plastation kafelerde zamanım geçti. En son çıkan dualsense de oynadım. Hiç biri bana Xbox 9. Neslin verdiği rahatlığı vermedi. Ne el ağrıyor ne baş parmakların acıyor. Mükemmel tepki süresi ve hareket kontrolü. Bence piyasanın en iyisi 9. Nesil. Bence 9. Nesilden şaşma basit ve kullanışlı

Top Bottom