Neler Yeni

🔥İndirim XBOX 9. Nesil GamePad 1000 TL

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Ekran Alıntısı.PNG

The Semih

80+ Gold

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum okumadım mı sanıyorsun ? 1000 TL ye gamepad bulmak çok zor. Neyin ne olacağını bilerek bu riski alıyorum. Keşke sizde konudaki açıklamamı okusaydınız. Karar sizin ve benim. Söylüyorum zaten hiç ürün gelmeyebilir veya farklı bir ürün gelebilir diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

He şöyle bir durum daha var o kısmı atlamışsınız. Bu yorumlar sadece bu ürün için değil. Bütün ürünler için yapılmış yorumlar. O yorum bu ürüne yapılmış bir yorum değil yani. Bu ürün hakkında hiç yorum yapılmamış daha.

Son düzenleme:

brsokcu

80+ Bronze
Adam ürünü gönderir ama çok dandik imitasyon bişey olur tüm ürünlerinin başında farklı marka yazıyor zaten. Bu e ticarette dolandırma taktiğidir

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satıcının toplam 45 yorumu var. 5 tanesi 1 yıldız. 1 tane 3 yıldız 1 tanesi 4 yıldız. 38 tane 5 yıldız yorum var bunları neden dikkate almıyorsunuz ?

The Semih

80+ Gold
Dostum okumadım mı sanıyorsun ? 1000 TL ye gamepad bulmak çok zor. Neyin ne olacağını bilerek bu riski alıyorum. Keşke sizde konudaki açıklamamı okusaydınız. Karar sizin ve benim. Söylüyorum zaten hiç ürün gelmeyebilir veya farklı bir ürün gelebilir diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

He şöyle bir durum daha var o kısmı atlamışsınız. Bu yorumlar sadece bu ürün için değil. Bütün ürünler için yapılmış yorumlar. O yorum bu ürüne yapılmış bir yorum değil yani. Bu ürün hakkında hiç yorum yapılmamış daha.
Ürün geldiğinde kutusundan anlaşılır zaten hocam jelatini sökmeden orjinallik testi yapın ama kutuyu açıcam derseniz size kalmış.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Ürün geldiğinde kutusundan anlaşılır zaten hocam jelatini sökmeden orjinallik testi yapın ama kutuyu açıcam derseniz size kalmış.
Bunun açıklamasını başta yaptım işte ben şansımı denemek istedim alan alır dener almayanın keyfi bilir zorla aldırmıyoruz zaten.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,017
İsim
Oğuz
Sahte olsa Amazon ilgilenmiyor mu zaten?

Top Bottom