Neler Yeni

🔥İndirim XBOX 9. Nesil GamePad 1000 TL

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Oğuz Ünlüerler
Arkadaslar neyin kafasindasiniz anlamiyorum amazon bu. Sıfır risk. Kargoyu teslim alırken videoya alırsınız begenmezseniz direkt iade oldu bitti hic de zorluk yasamazsiniz (hele ki kutuyu acmadiysaniz), ki acsaniz da sorun yok. Benim hic ama hic ihtiyacim yok yoksa alirdim.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
831
İsim
Ahmet
Arkadaslar neyin kafasindasiniz anlamiyorum amazon bu. Sıfır risk. Kargoyu teslim alırken videoya alırsınız begenmezseniz direkt iade oldu bitti hic de zorluk yasamazsiniz (hele ki kutuyu acmadiysaniz), ki acsaniz da sorun yok. Benim hic ama hic ihtiyacim yok yoksa alirdim.
Hay ağzın bal yesin.😁 Cidden fazla büyüdü.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Abdullah
Hocam Xbox artık reddediyor bu ürünleri. Arkadaşın birebir arkadaki seri numarasina kadar olan Xbox 9. Nesil kolu konsol blokladi. Kullanılmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmiş olsun hocam konsolda kullanacaksanız Xbox ve Microsoft direk blokluyor joystigi.
Microsoft garantili miydi cihaz ?

Bu arada n11 de var böyle bir satıcı. Arkadaş oradan aldı şuan kullanılmıyor joystick. Microsoft blokladi. Yıllardır Xbox kullanicisiyim , orjinali ile hiç bir fark göremedim. Dikkat edin diye atıyorum satıcıyi. Gözüken 4.5 yıldız bu satıcıya ait değil
Microsoft garantisi var mıydı ürünün?

Mr.White

80+ Bronze
Nedense aklıma direkt bu geldi SLDFHSLDFUGSHŞSODHFI

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,587
İsim
Oğuz Oğuz
Bu konuda sizi uyarıyorum riske girmek isteyen alsın. Çakma veya başka bir ürün gelebilir. Hiç ürün gelmeyedebilir.
Ben şansımı denedim. Karar sizin.

1700461336792.png

Açıklamaya kalp koymuş :peepokalp: :peepokalp: :peepokalp:

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burak GÜNEŞ
imitasyon urun çok belli gereksiz al iade et olur

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Turuncu Keskin
Ya alın geçin şansınızı deneyin, aracı amazon illa ki yardımcı olurlar bir sıkıntıda. Oyun fiyatları bile 1000 lira değil artık. Yüksek ihtimal imitasyon ama fotoğraflardan falanda belli biraz.

Microsoft garantili miydi cihaz ?

Microsoft garantisi var mıydı ürünün?
Hocam joystigi 2. Olarak yedek almıştı. İlk iki gün denedi hiç bir sıkıntı yok. Sonra şehir dışına çıktı. On gün sonra beraber taktigimizda orjinal ürün değil uyarısı verdi Xbox. Bunun üzerine seri no sorguladık ordada bloklu ürün uyarısı geldi.hata verdi. Ama kutu fatura , joystigin kendisi tutuş ağırlık birebir. Garanti sorgulama ekranında uyarı alıyoruz. Satıcınız ile iletişime geçin ürünü değiştirin diyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre Acar
amazon ne satıcı ne gönderici. sözleşmelerde açık açık böyle bir durumda amazon güvencelerinin söz konusu olmayacağı yazıyor. amazon'a güvenip hareket etmemek lazım zira güvence alanı dışındasınız. amazon belki iyi niyet adına bir şeyler yapabilir.

ayrıca en iyi ihtimalle imitasyon olan bu kolu alacağıma Logitech alırım daha iyi. fırsat değil bu.

Top Bottom